Kisapalvelu

Ilmoittautumisen avautumis- ja sulkeutumisajoista

Kilpailujen ilmoittautuminen avautuu järjestäjän määrittämänä päivänä klo 12:00 ja sulkeutuu järjestäjän määrittämänä päivänä klo 18:00. Kellonajat eivät ole järjestäjän muokattavissa. Käytäntö on astunut voimaan 2.9.2015.

Lisenssit

Hoikan lisenssijärjestelmästä tuodaan lisenssitiedot kolme kertaa päivässä (klo 6:10, 11:10 sekä 16:10) Kisapalveluun. Kilpailujen ilmoittautumissivustot käyttävät tätä lisenssitietoa ilmoittautumisen yhteydessä tehtävässä lisenssitarkistuksessa. Julkisesti näkyvillä on vain yhteenvetotietoa lisensseistä. Liiton jäsenseurat ja liiton toimihenkilöt voivat tarkistaa tältä sivulta onko lisenssi kirjautunut Kisapalveluun.

Seura- ja henkilötiedot

Lisenssitietojen mukana tulevat myös seurojen ja henkilöiden tiedot. Tiedot kopioidaan Kisapalvelun rekisteriin jokaisen lisenssituonnin yhteydessä sellaisina kuin ne Hoika Jäsenpalvelussa ovat. Jos huomaat tiedoissa korjattavaa, ole ystävällinen ja korjaa tiedot Hoika Jäsenpalveluun. Pelkästään Kisapalveluun korjatut tiedot kirjoittautuvat ylitse seuraavan lisenssituonnin yhteydessä.

Haku

Hakulomakkeella voi hakea sekä seuroja, henkilöitä että niiden yhdistelmiä. Kenttään voi kirjoittaa koko nimen tai vain nimen osan, isoilla ja pienillä kirjaimilla ei ole merkitystä. Ns Wildcard hakumerkkiä (% tai *) ei saa lisätä hakutekstiin. Jos annat sekä seuran että sukunimen niin molempien täytyy esiintyä seura-henkilö yhdistelmällä jotta se tulee hakutuloksiin.