Kisapalvelu

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa KILPA-AEROBICIN SM -KILPAILUUN, KILPASARJOJEN MESTARUUSKILPAILUUN SEKÄ ND-SARJAN KOKOONPANOJEN AVOIMEEN KEVÄTKILPAILUUN KAJAANIIN!

PAIKKA JA AIKA


Kajaanihalli, Ratakatu 2 87100 Kajaani

perjantaista sunnuntaihin 18. - 20.5.2018

KILPAILUSARJAT JA AIKATAULU


KILPAILUINFO JA SUORITUSJÄRJESTYKSET on julkaistu seuran kotisivuilla 
SUORITUSJÄRJESTYKSET näkyvät myös Kisapalvelussa (päivitetty 3.5.2018).

Perjantai 18.5. SM-alkukilpailut


AG 1 – IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR

AG 2 -  IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR

SEN - IW, tarvittaessa IM, MP, TR, GR


Lauantai 19.5. ND -sarjan kokoonpanojen avoin kevätkilpailu

ND - MP, TR, GR


Lauantai 19.5. SM-finaalit


AG 1 – IW, IM, MP, TR, GR

AG 2 -  IW, IM, MP, TR, GR

SEN - IW, IM, MP, TR, GR


Sunnuntai 20.5. – Kilpasarjat


2 lk - joukkueet (3-6 hlö)

3 lk - IW, IM, joukkueet (3-6 hlö)

4 lk - IW, IM, joukkueet (3-5 hlö)

5 lk - IW, IM, joukkueet (3-5 hlö)

6 lk - IW, IM, joukkueet (3-5 hlö)

Aerodance 12-17 v. (5-10 hlö)

Aerodance yli 18 v. (5-10 hlö)


AIKATAULUT:

Alustavan aikataulun mukaan perjantain harjoitukset (vain perjantaina kilpailevat) alkavat klo 14:00. Lauantaina päivä aloitetaan ND -sarjan kokoonpanojen avoimella kevätkilpailulla ja harjoitukset alkavat klo:9:00. Lauantaina SM -finalistien harjoitukset alkavat alustavan aikataulun mukaan klo 12:00. Sunnuntain seurakohtaiset harjoitukset alkavat aamulla alustavan aikataulun mukaan klo: 8:00. Harjoitusten jälkeen siirrytään Kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin.


HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella.


säännöt


Kilpasarjat (ND, 2-6lk ja AD) - FIG COP & Kansalliset säännöt

SM-sarjat (AG1, AG2, SEN) - FIG COP


Kaikki säännöt löytyvät Voimisteluliiton sivuilta:  http://www.voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/Säännöt

tuomarit


SM-kilpailuun lajiasiantuntijaryhmä kutsuu tuomarit rankingin perusteella. Kilpasarjojen ja ND -sarjan kokoonpanojen tuomaristot muodostetaan seurojen aiemmin tekemien tuomari-ilmoittautumisten perusteella.


Mikäli seura ei ilmoita tuomareita kilpailuun, Voimisteluliitto perii tuomarisakkomaksun 500 € / seura, joka laskutetaan vuoden lopussa.


Seurakohtaisesti ilmoitettavien tuomarien vähimmäismäärät:


TUOMAREIDEN MAJOITUS JA MATKAT:

Suomen Voimisteluliitto maksaa tuomareiden matkat ja päivärahan SM -kilpailun ja  Kilpasarjojen Mestaruuskilpailun osalta. Mikäli ND -kokoonpanojen avoimessa kevätkilpailussa on eri tuomareita kuin arvokilpailutuomaristossa, järjestävä seura maksaa heidän osaltaan matkakulut edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan.


Järjestävä seura maksaa tuomareiden majoituksen Voimisteluliiton ohjeiden mukaisesti, mikäli henkilö toimii tuomarina kahtena tai useampana päivänä. Yksittäisinä päivinä tuomaroiville majoituksen kustantaa heidän oma seuransa.


Kajaani Gymnastics on varannut tuomareiden majoituksen Scandic Hotel Kajanukseen, joten seurat eivät varaa niitä erikseen hotellista. Seurat ilmoittavat majoittuvien tuomareiden nimet ja majoitusajan 25.4.2018 mennessä osoitteeseen ka.kilpailut.kajagym@gmail.com.

Kilpailujen järjestäjä auttaa tarvittaessa tuomareiden kuljettamisissa Kajaanihallin ja majoituspaikan välillä.
 

 ILMOITTAUTUMINEN


Ilmoittautumiset on tehtävä 3.4.-25.4.2018 välisenä aikana Voimisteluliiton kisapalvelussa.

Ilmoittautuminen aukeaa ti 3.4. klo 12.00 ja päättyy ke 25.4. klo 18.00.


Valkeakoskella järjestettävä Cup 2 kisa 21.-22.4 on samalla AG1 IW -sarjan karsintakilpailu, jossa karsitaan 30 parasta SM-alkukilpailuun. 

Myös muiden SM -sarjan kilpailijoiden tulee osallistua Cup 2 -kilpailuun ollakseen oikeutettuja kilpailemaan SM-kilpailussa (SM-sarjat). Tämä ei koske Kilpasarjoja, eli Cup 2 kilpailuun ei ole pakko osallistua, jotta voi osallistua Kilpasarjojen mestaruuskilpailuun.


Seura voi hakea SM-kilpailuun SM-sarjojen osalta poikkeuslupaa urheilijalle, joka on estynyt osallistumaan Cup 2 -kilpailuun. Poikkeuslupa tulee olla jätettynä LARille lauantaina 21.4 klo 18:00 mennessä


KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET:

Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla on oltava voimassa oleva kilpa-aerobicin A – tai B-lisenssi tai jonkun muun voimistelulajin hinnaltaan kalliimpi lisenssi. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Kilpailijalla on oltava oma vakuutus. Tarkistathan ajoissa, että seurasi lisenssit ja vakuutukset ovat kunnossa! Ilman lisenssiä ja vakuutusta ei voi kilpailla.


Huom! kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla jo lisenssi hankittuna kun teette ilmoittautumista (huomioithan, että lisenssin osalta kirjautuminen Kisapalveluun vie 1-2 pankkipäivää).


osallistumismaksut


IW, IM 35 €

MP 60 €

TR 70 €

Kilpasarjojen kokoonpanot 80 €

GR 90 €

AD 110 €

2lk joukkue 50 €


ND -sarjojen kokoonpanot (avoin kevätkilpailu):

MP 50 €

TR 55 €

GR 75 €


Jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksut peritään kaksinkertaisina. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Samassa laskussa laskutetaan mahdolliset ruokailu ja majoituskulut. Kisainfossa kilpailuun tultaessa tarkastetaan tosite maksetusta osallistumismaksusta ja ruokailuista. Ruoka- ja osallistumismaksuja ei palauteta.

Laskun summaan ei saa itsenäisesti tehdä muutoksia, vaan epäselvyyksistä ja muutoksista on oltava yhteydessä kisajärjestäjään: ka.kilpailut.kajagym@gmail.com


VALMENTAJAT


Seurat saavat valmentajapasseja kisaan ilmoitettujen ohjelmien määrästä riippuen seuraavasti:

Muut huoltajat ja valmentajat maksavat sisäänpääsymaksun.


musiikit


Kilpailumusiikit lähetetään 29.4.2018 mennessä MP3-muodossa sähköpostilla osoitteeseen musiikit.kajagym@gmail.com. Musiikin on oltava nimettynä: Nimi_Seura_Sarja. Esim. Olli Osallistuja_AG1 IM_KajaGym.  Jokaisesta ohjelmasta on oltava myös varalla CD-levy mukana kilpailuissa. Yhdellä levyllä voi olla useampi varamusiikki, mutta levyn kanteen on merkattava selkeästi musiikkien järjestys (1. Olli Osallistuja AG1 IM KajaGym). Harjoituksissa musiikit soitetaan tietokoneelta ennakkoon lähetetyillä tiedostoilla. Seurojen tulee toimittaa järjestys soitettavista musiikeista musiikinsoittopisteelle viimeistään 30 min ennen seuran harjoitusta. Varamusiikit toimitetaan myös musiikinsoittopisteelle samassa yhteydessä. Varamusiikit tulee noutaa musiikinsoittopisteeltä kilpailun päätyttyä.


VAIKEUSLIIKELOMAKKEET


Vaikeusliikelomakkeet on toimitettava kisainfoon ilmoittautumisen yhteydessä seuraavasti:


-6lk SEN: 2 lomaketta/ohjelma

-AG1, AG2: 1 lomake/ohjelma

-ND-kokoonpanojen Avoin Kevätkilpailu: ei vaikeusliikelomakkeita

-Kilpasarjojen mestaruuskilpailut: 1 lomake/ohjelma


Kilpailijoiden vaikeusliikelomake löytyy (https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/Materiaalit

kilpailualue


Kilpailualustana on FIG:n joustoparketti.


AG1 IW, IM  7m x 7m, MP, TR, GR 10m x10m

AG 2 IW,IM, MP,TR,GR  10m x10m 

SEN IW,IM,MP,TR,GR 10m x 10m

ND 9-11v parit, joukkueet 7m x 7m, Ryhmät 10m x 10m

2 lk Joukkueet  7m x 7 m

3 lk IW,IM, Joukkueet 7m x 7m

4 lk IW,IM  7m x 7m, Joukkueet 10m x 10m

5 lk IW,IM, Joukkueet 10m x10m

6 lk IW, IM, Joukkueet 10m x 10m

AD 10m x 10m

 

RUOKAILUT


Osallistujille järjestetään mahdollisuus ruokailuun kisapaikalla, Kajaanihallin kahviossa, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Alustavan tiedon mukaan perjantain ruokailu järjestetään klo: 14:00 - 18:00, lauantaina klo: 11:00 - 16:30  ja sunnuntaina klo: 11:00 - 15:00. Ruoan hinta on 9,5€/annos. Ruokatilaukset on tehtävä erillisellä nettilomakkeella (ohessa) 25.4.2018 klo: 18.00 mennessä. Ruokailut laskutetaan osallistumismaksujen yhteydessä. Muistattehan ilmoittaa erityisruokavalioista, myös tuomareiden osalta. Järjestäjä tarjoaa tuomareille perjantaina päivällisen tuomarikokouksessa sekä lauantaina ja sunnuntaina lounaan ja välipalaa.


https://docs.google.com/forms/d/16sGx4O4PsS6oYDwAsepmPhKLuxj1rNQrWGcFC6m-4wQ/edit?chromeless=1


PE 18.5.2018:

kinkkukiusaus

kasvisgratiini

Vihersalaattia, voileipää, juomat (vesi, mehu, maito)


LA 19.5.2018:

makaronilaatikko

kasvisnuudeliwok

Vihersalaattia, voileipää, juomat (vesi, mehu, maito)


SU 20.5.2018:

broilerpasta

kasvislasagne

Vihersalaattia, voileipää, juomat (vesi, mehu, maito)


Yleisölle on myynnissä soppaa ja makkaraa perinteisten kisakahviotuotteiden lisäksi.

 

MAJOITUS


Kilpailijoiden majoitushinnat Scandic Hotel Kajanukseen kisatarjouksen mukaisesti:  


to-su 17.-20.5.2018 Huoneet ja huonehinnat:


77€/vrk standard yhden hengen huone

87€/vrk standard kahden hengen huone

72€/vrk economy yhden hengen huone

82€/vrk economy kahden hengen huone

100€/vrk kolmen hengen perhehuone (120 cm leveä vuodesohva yhdelle aikuiselle tai yhdelle junnulle)

110€/vrk neljän hengen perhehuone (120 cm leveä vuodesohva kahdelle junnulle)


Huonehintoihin sisältyy runsas buffetaamiainen, langaton internetyhteys,

yhteistyökumppanimme IsoHoon kuntosalin vapaakäyttö ja hotellin iltasauna.

Hinnat eivät sisällä Sports Card etuja, eivätkä Scandicin normaalit hinnat lapsille ole voimassa. Kajaanin uimahallin, Kaukaveden, uintimaksu erikseen.


Ruokailut hotellilla:

Joukkueiden on mahdollista varata ennakkoon sportpäivällisbuffet torstai, perjantai ja lauantai-illoille. Kun ruokailu on varattu 30.4.2018 mennessä, buffet on 13,50€/hlö. Myöhemmin varanneille buffet 16,00€/hlö. Ruokailut varataan suoraan hotellista.


Varaukset:

Joukkueet varaavat majoituksen ja ruokailut suoraan hotellista merkillä ”Aerobic SM 2018”. Puhelin 08 6164 222 tai sähköposti meeting.kajanus@scandichotels.com. Huonevaraukset 27.4.2018 mennessä. Tarjous on voimassa 27.4.2018 asti tai kunnes kiintiöhuoneet on varattu loppuun.


Kajaanin vesiliikuntakeskus:

Kaupungin uusi uimahalli/kylpylä sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Uimahalliin on hotellista käynti sisäkautta. Uimarannekkeita voi ostaa hotellin vastaanotosta.


Maksutavat hotellissa:

Käteinen tai maksukortti. Ennakkomaksusta sovittava erikseen hotellin kanssa.

SEURAESITTELYT:


Perjantaina ja sunnuntaina on kilpailujen avajaisissa seuraesittelyt.


Esittely tapahtuu seuroittain seuran nimien mukaisesti aakkosjärjestyksessä (A-Ö), mutta kuitenkin siten, että järjestävä seura Kajaani Gymnastics avaa seuraesittelyt. Jokaisesta seurasta esittelyyn osallistuu 1-15 edustajaa, jotka kulkevat parketin läpi yleisöstä katsottuna oikeasta takakulmasta parketin keskustan kautta, poistuen parketin oikeasta etukulmasta. Esittelysarjan jokaiselta seuralta avaa voimistelujuoksu 2x8 tahtia, jonka aikana siirrytään parketin keskialueelle esittelysarjalle sopivaan kuvioon. Voimistelujuoksujen aikana taputetaan käsiä yhteen juoksujen tahtiin. Juoksujen jälkeen suoritetaan seuran oma suunnittelema 2x8 tahdin mittainen esittelysarja, jonka jälkeen poistutaan voimistelujuoksulla tahtiin käsiä taputtaen parketin oikeasta etukulmasta pois.


Huomio! Seuraesittelyissä edustajilla tulee olla yhtenäinen, oman seuran edustusvaatetus päällä.


Lauantain SM-finaalissa avajaisten yhteydessä on finalistien esittely. Finalistit esitellään ikäryhmittäin/seuroittain järjestyksessä AG1, AG2 ja SEN, joista esiteltävät kävelevät seuroittain seuran nimien mukaisesti aakkosjärjestyksessä (A-Ö) kilpailupuvut päällä. Esittelyssä kävellään voimistelukävelyä jonossa yleisöstä katsoen parketin oikeasta takakulmasta parketin läpi poistuen vasemmasta etukulmasta. Kun seuran nimi kuulutetaan esittelykävelyn aikana, finalistit voivat vilkuttaa ja tervehtiä yleisöä. Esittelyissä edetään parketin läpi 4x8 tahtia musiikin tempon mukaisesti, jonka jälkeen esittelyssä seuraava seura lähtee kävelyyn.


URHEILIJAESITTELYT:


Tulemme lähettämään urheilijaesittelykyselyt lähempänä ajankohtaa.


kilpailujen taltiointi ja livestream


Kajaani Gymnastics tekee videotallenteen kaikista kilpailuista.


Elisa Viihde Sportilla nähdään otteita SM-kilpailuista. Elisa Viihde Sport -kanavia voi katsoa verkossa, Elisa Viihde -digiboksilla, Elisa Viihde -sovelluksella tai Elisan kaapeli-tv:ssä. Elisa Viihteen kanavat ovat kuukausimaksullisia.


 MUUTA HUOMIOITAVAA


KILPAILUJEN PÄÄSYMAKSUT:

Pääsylippuja (ranneke ja käsiohjelma) myydään ainoastaan ovelta alkaen 1 h ennen kilpailujen alkua kaikkina päivinä. Lippujen hinnat:


Perjantai:

 -aikuiset 10 euroa

-lapset/eläkeläiset/opiskelijat 5 euroa

-lapset 0-6 v. ilmaiseksi


Lauantai:

-aikuiset 12 euroa -lapset/eläkeläiset/opiskelijat 7 euroa. Perjantain kisapassilla lauantain lippu 5 euroa heille, jotka eivät kilpaile finaalissa. -lapset 0-6 v. ilmaiseksi

Sunnuntai:

-aikuiset 10 euroa

-lapset/eläkeläiset/opiskelijat 5 euroa

-lapset 0-6 v. ilmaiseksi


Katsomoon pääsee vain rannekkeella ja/tai kisapassilla. Maksutapana käteinen ja maksukortti.

tiedustelut


Lisätietoja saa kilpailuiden johtajalta: Erika Anneberg, ka.kilpailut.kajagym@gmail.com