Kisapalvelu

Tervetuloa osallistumaan Valkeakoskelle Aerobic Cup 2 kilpailuun! Kilpailu toimii samalla myös toisena MM-karsintana sekä AG1 IW sarjan osalta karsintakilpailuna SM-kilpailuihin. 


AIKA:                     21.-22.4.2018

PAIKKA:                 Valkeakosken Liikuntahalli, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski


SARJAT ja alustava aikataulu:

Lauantai 21.4.2018
ND 9-11v. IW, IM, MP, TR, GR
AG 1 – IW, IM, MP, TR, GR
AG 2 -  IW, IM, MP, TR, GR
SEN - IW, IM, MP, TR, GR


Sunnuntai 22.4.2018
2lk 8-9v -joukkueet (3-6 hlöä)
3lk yli 9v. – IW, IM, TR (3-6 hlöä)
4lk Kilpasarja – IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)
5lk Kilpasarja -   IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)
6lk Kilpasarja -   IW, IM, joukkueet (3-5 hlöä)
AeroDance 12-17v. ja yli 18v.

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella.


SÄÄNNÖT:
Kilpasarjat (2lk joukkueet, ND ja 3-6lk) – FIG COP & Kansalliset säännöt
SM-sarjat (AG 1-2, SEN) – FIG COP 

Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta: https://www.voimistelu.fi/fi/L...

AIKATAULU:
Tarkemmat aikataulut ja suoritusjärjestykset lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ja julkaistaan sekä Voimisteluliiton Kisapalvelussa että nettisivuillamme ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailun nettisivu löytyy osoitteesta: https://vakpvoimistelu.sportti...


ILMOITTAUTUMISET: 
Ilmoittautuminen Kisapalveluun on nyt avattu. Ilmoittautuminen tulee tehdä 2.4. mennessä Kisapalvelun katta. Huom! kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla jo lisenssi hankittuna kun teette ilmoittautumista (huomioithan, että lisenssin osalta kirjautuminen Kisapalveluun vie 1-2 pankkipäivää).


Valmentajia seurat voivat ilmoittaa seuraavat määrät:
Yksi seura voi ilmoittaa 1-6 valmentajaa, jotka saavat ilmaisen kisapassin. Muut huoltajat/valmentajat voivat ostaa pääsylipun. Valmentajien määrä on riippuvainen kilpailuihin ilmoitettujen ohjelmien määristä.

1-5 ohjelmaa / 1-2 valmentajaa
5-10 ohjelmaa / 3-4 valmentajaa
yli 10 ohjelmaa / 5-6 valmentajaa


TUOMARIT: 
Tuomarit on tullut ilmoittaa Voimisteluliiton lomakkeella Johanna Sundströmille 6.2. mennessä kaikkiin kevään kilpailuihin. Tuomaristot sijoitellaan ja arvotaan seurojen tekemien tuomari-ilmoittautumisten pohjalta. 


Tuomareita tulee olla seuraavasti:
1-10 ohjelmaa / päivä = 1 tuomari
11 tai enemmän ohjelmia / päivä = 2 tai useampi tuomari


Tuomarisakko on 500 € / päivä, jos tuomareita ei ole ilmoitettu. Suomen Voimisteluliitto laskuttaa seuroilta loppuvuodesta kaikki mahdolliset tuomarisakot.  


OSALLISTUMISMAKSUT: 
IW, IM 25 €
MP 50 €
TR 55 €
Kilpasarjojen 3-6lk kokoonpanot 65 €
GR 75 €
AD 95 €
2lk joukkue 50 €


Jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksut peritään kaksinkertaisina. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Samassa laskussa laskutetaan mahdolliset ruokailu ja majoituskulut. Kisainfossa kilpailuun tultaessa tarkastetaan tosite maksetusta osallistumismaksusta ja ruokailuista. Ruoka- ja osallistumismaksuja ei palauteta.


RUOKAILU: 
Osallistujille järjestetään mahdollisuus ruokailuun kisapaikalla lauantaina ja sunnuntaina. Uimahallin kahviossa on uusi yrittäjä ja ruoka on todella hyvää ja maukasta. Alustavan tiedon mukaan lounas tarjoillaan molempina päivinä klo 11:00-16:00, kisapäivän pituudesta riippuen tarkastamme lounaan tarjoiluaikaa. Ruuan hinta on 9,5€/annos, sis. lounas, salaatti, leipä, levite ja ruokajuoma. Ruokailutilaukset tulee tehdä erillisellä nettilomakkeella osoitteessa https://vakpvoimistelu.sportti... 2.4.2018 mennessä. Ruokailut laskutetaan osallistumismaksujen yhteydessä. Muistattehan ilmoittaa erityisruokavalioista tilausten yhteydessä, myös tuomareiden osalta. Tuomareille järjestäjä tarjoaa lounaat kumpanakin kisapäivänä ja pientä välipalaa.


KILPAILULISENSSI JA VAKUUTUKSET: 
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla voimistelijalla tulee olla voimassa oleva kilpa-aerobicin A– tai B-lisenssi tai jonkun muun voimistelulajin hinnaltaan kalliimpi lisenssi. Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Kilpailijalla tulee olla oma vakuutus, ellei Voimisteluliiton lisenssiä ole otettu vakuutuksella. Tarkistathan ajoissa, että seurasi lisenssit ja vakuutukset ovat kunnossa, ilman voimassaolevaa lisenssiä ja vakuutusta ei voi kilpailla ja ilman lisenssiä ei voi ilmoittautua kilpailuihin.


MUSIIKIT:
Kilpailumusiikit tulee toimittaa sähköpostilla 2.4. mennessä osoitteeseen musiikit.vakp@gmail.com. Musiikki tulee olla nimettynä: nimi_seura_sarja. Jokaisella seuralla tulee olla mukanaa varalevy, jossa on kaikkien ohjelmien musiikit. Harjoituksissa käytetään seurojen lähettämiä musiikkeja tietokoneelta soitettuna.


VAIKEUSLIIKELOMAKE: 
Tässä kilpailussa ei tarvita vaikeusliikelomakkeita. 


KILPAILUALUE: 
Kilpailualustana on FIG:n virallinen joustoparketti (Cancun).

2-luokka ohjelmasarja: 7 x 7 m TAI 10 x 10 m
3lk IW, IM, MP, TR: 7 x 7 m
3lk GR: 10 x 10 m
4lk/AG1 IW, IM: 7 x 7 m
4lk/AG1 MP, TR, GR: 10 x 10 m
5lk/AG2 IW, IM, MP, TR, GR: 10 x 10 m
6lk/SEN IW, IM, MP, TR, GR: 10 x 10 m


MAJOITUS:
Kilpailujen järjestäjä on sopinut majoittujille erityishinnat hotelli Waltikkaan (Hakalantie 6). Huoneiden hinnat / vrk ajalla 20.-22.4.2018, koodilla Aerobic Cup 2, ovat  seuraavat:

1hh 80€ / vuorokausi
2hh 90€ / vuorokausi
3hh 112€ / vuorokausi
4hh 132€ / vuorokausi       


Majoitus sisältää aamiaisen. Majoitustilaukset suoraan numeroon: (03) 57711. Hotellista on mahdollista tilata ennakkoon ruokabuffet, buffetin hinta on 15€/henkilö. HUOM! Waltikka on jo nyt hyvin varattu, kannattaa varata huoneet pikaisesti!


Lista paikkakunnan muista majoitusmahdollisuuksista löytyy Valkeakosken kaupungin nettisivuilta:  http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/matkailu/majoitus/


VaKP Voimistelu tarjoaa myös salimajoitusta omassa makuupussissa tmv. edulliseen hintaan (12€/yö/hlö) seuran treenisalilla. Sali sijaitsee alle kilometrin kävelymatkan päässä kisapaikalta, osoitteessa Mottitie 2. Salilla ovat käytettävissä vessa, suihku, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevy ja kattila, langaton verkkoyhteys sekä nukkuma-alustoiksi erilaisia jumppapatjoja ja mattoja, myös yksi vuodesohva löytyy. Salimajoitusvaraukset voi tehdä nettilomakkeen kautta: https://vakpvoimistelu.sportti...


TUOMAREIDEN MAJOITUS JA MATKAT:
VaKP Voimistelu maksaa tuomareiden matkat edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan ja majoituksen. Tuomareiden majoitus maksetaan, mikäli henkilö toimii tuomarina kahtena päivänä. Tuomarimajoitus on Hotelli Waltikassa.


TIEDUSTELUT:

VaKP Voimistelun Lajipäällikkö & kilpailuiden johtaja Johanna Sundström  johanna.sundsrom(at)vakp.net