Kisapalvelu

KILPAILUKUTSU

Lämpimästi tervetuloa Nokialle Aerobic Cup 1 kilpailuihin 7.-8.4.2018. Kilpailut järjestetään aiemmasta poiketen Harjuniityn liikuntahallilla (os. Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia)

KILPAILUSARJAT

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Tarkemmat aikataulut ja suoritusjärjestykset lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sekä julkaistaan kisasivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

säännöt

Kilpasarjat 2-6 lk sekä Aerodance - Kansalliset säännöt ja FIG COP

ND, AG1, AG2, SEN - FIG COP

Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta.

ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset tulee tehdä 27.2.-20.3.2018 välisenä aikana Voimisteluliiton kisapalvelussa. 

Ilmoittautuminen aukeaa ti 27.2. klo 12.00 ja päättyy ti 20.3. klo 18.00. 

VALMENTAJAT

Seurat saavat valmentajapasseja kisaan ilmoitettujen ohjelmien määrästä riippuen seuraavasti:

Muut huoltajat ja valmentajat ostavat pääsylipun.

tuomarit

Seurat ovat ilmoittaneet tuomarit LAR:n tuomarivastaavalle. Seurakohtaisesti ilmoitettavien tuomarien vähimmäismäärät:

Mikäli seuralla ei ole ilmoittaa tuomareita kilpailuun, Voimisteluliitto perii tuomarisakkomaksun 500 € / seura, joka laskutetaan vuoden lopussa. 

Kisajärjestäjä maksaa tuomareiden matkakulut halvimman matkustustavan mukaan. Lisäksi kisajärjestäjä varaa ja kustantaa majoituksen (la-su) Nokian Cumulus Resort Edeniin niille tuomareille, jotka toimivat tuomarina molempina kisapäivinä.

osallistumismaksut

Kilpailun osallistumismaksut ovat seuraavat:

Jälki-ilmoittautumisista 20.3. jälkeen kisajärjestäjä perii kaksinkertaisen maksun.

Kisajärjestäjä lähettää seuralle osallistumis- ja ruokailumaksuista laskun, joka tulee maksaa eräpäivään 28.3. mennessä. Eräpäivän jälkeen tulleita peruutuksia ei huomioida laskulla, eikä ruokailu- ja osallistumismaksuja palauteta.

Laskun summaan ei saa itsenäisesti tehdä muutoksia, vaan epäselvyyksistä ja muutoksista on oltava yhteydessä kisajärjestäjään: kilpa-aerobic(a)nokianvoimisteluseura.fi

RUOKAILUT

Kisapaikalla on tarjolla lounas molempina päivinä klo 11-15. Ruoan hinta on 8,50 € / annos (sis. lämpimän ruoan, raasteen/salaatin, juoman ja leivän). Lauantaina tarjolla on kinkkukiusausta ja sunnuntaina lihaperunasoselaatikkoa. 

Ruokailut tulee tilata ti 13.3. mennessä. Lisätiedot ja tilaukset kisasivuilta.

musiikit

Kilpailumusiikit lähetetään kisajärjestäjälle kisasivuilta löytyvän lähetyslinkin kautta ke 28.3. mennessä. Muistathan ottaa varamusiikit CD-levyllä kisapaikalle mukaan. Yhdellä levyllä voi olla useampi varamusiikki.

VAIKEUSLIIKELOMAKKEET

Vaikeusliikelomakkeet tulee toimittaa kisainfoon ilmoittautumisen yhteydessä, 1 kpl / ohjelma (kaikki muut sarjat paitsi 2 lk ja Aerodance). Jos seura ei toimita vaikeusliikelomaketta, ei kyseisestä ohjelmasta tule silloin tuomareilta palautetta.

kilpailualue

Kilpailualustana on FIG:n joustoparketti.

majoitus

Kisajärjestäjä on neuvotellut tarjoushintaisen majoituksen Nokian Cumulus Resort Edeniin. Tarjous on voimassa 16.3. asti tai kunnes kiintiöhuoneet on varattu loppuun. Lisätiedot kisasivuilta.

tiedustelut

Kilpailuasiat: Lotta Aronen

kilpa-aerobic(a)nokianvoimisteluseura.fi

 

Tuomariasiat: Mira Viitanen

viitanenmira(a)gmail.com

p. 0407485282 (iltaisin)