Kisapalvelu

Elise-J Cup ja Stara

KILPAILUKUTSU

TERVETULOA ELISE-J CUPIIN JA STARAAN JÄRVENPÄÄHÄN!


Kilpailupaikka: Järvenpään Liikuntahalli, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää

Kilpailun päivämäärä: 11.11.2017

Kilpailun järjestäjä: Voimistelu- ja urheiluseura Elise-Järvenpää ry.


ELISE-J CUP

IKÄKAUSIKILPAILU: Peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi

VÄLINEKILPAILU: 10-11v., 12-13v., 14-15v., 16v. tai vanhemmat - 1 tai 2 välineohjelmaa


Kilpailut käydään välinekilpailujen säännöillä, jotka löytyvät linkistä; https://www.voimistelu.fi/fi/V...


ELISE-J STARA

Rytminen voimistelu: yksilöt, duot/triot

Joukkuevoimistelu

Samaa ohjelmaa esittävien yksilövoimistelijoiden tulee suorittaa ohjelmansa pareittain tai useamman voimistelijan ryhmässä.

Staran kilpailuohjeet löytyvät linkistä; https://www.voimistelu.fi/fi/V...


ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT

Ilmoittautuminen tulee tehdä 15.10.2017 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroitta. Ilmoittautumaan pääsee LAJIT-valikon kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 20.10.2017, mutta 15.10.2017 jälkeen ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen ilmoittautumismaksu.


ELISE-J CUP

Välinekilpailu 30€/voimistelija


ELISE-J STARA

Yksilöt, 1 arviointi/voimistelija 12€/voimistelija

Duot, 1 arviointi/ryhmä 20€/ryhmä

Triot, 1 arviointi/ryhmä 30€/ryhmä

Pienryhmät, 1 arviointi/4-5 voimistelijaa 40€/ryhmä

Keskikokoiset ryhmät, 1 arviointi/6-8 voimistelijaa 60€/ryhmä

Isot ryhmät, 1 arviointi/9-19 voimistelijaa 90€/ryhmä

Suurryhmät, 1 arviointi/20 tai enemmän 100€/ryhmä


Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta ilmoittatumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (16.10. tai tämän jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.


TUOMARIT JA ARVIT

Tuomarit tulee ilmoittaa Tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 31.1.2017) mukaisesti.

HUOM! Tuomareita ei voi ilmoittaa Kisapalvelun kautta. Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat 15.10.2017 mennessä järjestäjän sähköpostiin info@elisejarvenpaa.fi. Tuomareiden ja varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy linistä; http://voimistelu.fi/fi/Kilpav... Ilmoittaumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelin ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.


MUSIIKKI

Musiikit (CD-audio-muotoiset levyt) tulee toimittaa järjestäjälle viimeistään 1,5 tuntia ennen oman ryhmän alkua. Jokaisella voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi voimistelija ei voi käyttää samaa levyä) ja jokaisella CD:llä saa olla vain yksi musiikki. Levyjen tulee olla hyväkuntoisia, soida CD-soittimella ja voimistelija on vastuussa levyjen kunnosta.

Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia tarkastamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle. Mikäli musiikkeja ei toimiteta kilpailuohjeiden mukaisesti tai CD-levy ei toimi, ei voimistelija voi suorittaa ohjelmaa.


LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.


AIKATAULU:
Välinekilpailu ja Stara pidetään la 11.11.2017. Ikäkausikilpailu ja joukkuekilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Aikataulu julkaistaan Kisapalvelussa ja Voimistelu- ja urheiluseura Elise-Järvenpään nettisivulla www.elisejarvenpaa.fi
:
Aikataulu pdf
Suoritusjärjestys Elise - J - Stara

Suoritusjärjestys Elise - J- Cup

PÄÄSYLIPUT: aikuiset 10€, lapset 5€ (alle 12v.). Sylilapset ilmaiseksi. Maksu käteisellä.


TIEDUSTELUT: info@elisejarvenpaa.fi


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!