Kisapalvelu

SM 2018 + luokkakisa 1-3 lk.

tarkennettu aikataulu


TARKENNETTU AIKATAULU


7.30 – 09.40 vapaa harjoittelu luokkakisa

8.45 mennessä luokkakisan (yksilö ja synkro) kilpailukorttien palautus

9.00 tuomaripalaveri luokkakisa

9.45 – 13.00 sisäänmarssi ja seurojen esittely, luokkakisa, yksilö- ja synkroluokat.

1 luokan kisa (46 kisaajaa) kisataan samaan aikaan kuin 2-3 luokan yksilökisa (38 kisaajaa). 3-4 luokan synkro (5 paria) kisataan 2-3 luokan yksilökisan jälkeen.

12.00 vapaa harjoittelu SM-kisa

12.30 kilpailukorttien palautus SM-kisa

13.00 tuomaripalaveri SM-kisa

13.30 luokkakisan palkintojenjako

14.00 SM-kisat alkavat. Kisat käydään kolmessa ryhmässä, jotka aloittavat nuoret tytöt ja pojat (14), junioritytöt ja -pojat (14) sekä seniorinaiset ja -miehet (10). Kaikissa luokissa seniorimiehiä lukuun ottamatta on SM-arvo, eli osallistujia on yli viisi tai enemmän. Missään luokassa ei ole pidetä finaaleja.

noin kello 16.30 SM-kisojen palkintojenjako (heti kisan jälkeen kun tulokset saatu vahvistettua, saattaa olla arvioitua aikaa aikaisemmin).


KILPAILUKUTSU

Espoossa ratkotaan sunnuntaina 25.3.2018 suomenmestaruus yksilötrampoliinissa, sekä kisataan luokkakilpailuissa luokissa 1-3.Tervetuloa kaikki kilpailijat, valmentajat, tuomarit  ja kannustusväki Voimisteluseura BounCe Espoo ry:n järjestämiin trampoliinivoimistelun luokkakilpailuihin sekä suomenmestaruuskisoihin 2018.


AIKA: Sunnuntai 25.3.2018, klo 10.00 alkaen, SM-kisa alkaa kello 14.00
PAIKKA: Kutojantie 4, 02630 Espoo. Ovet avoinna kello 7.30 lähtien.
SARJAT: Luokkakisa ja SM-kisa


Luokkakilpailu yksilöluokissa 1, 2 ja 3. Synkrokisa luokissa 3-4. Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan.  Erillisiä finaaleja ei järjestetä.


Suomenmestaruuskilpailu käydään sarjoissa nuoret, juniorit ja seniorit. Mikäli sarjaan osallistuu kisaajia yli 10, järjestetään finaalikierros, jossa pisteet lähtevät nollasta. Mikäli SM-kilpailussa sarjaan ilmoittautuu osallistujia 4 tai vähemmän, ei sarjalla tällöin ole SM-kilpailun arvoa.


Voimistelija voi osallistua kisapäivänä yksilöissä SM-kisaan tai luokkakisaan. Synkrokisaan voi osallistua sekä SM-kisan tai luokkakisan osallistuja. Kilpailijoilla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi ja vakuutus.


TRAMPOLIINIT: 2 x Eurotramp Ultimate 4x4 mm, 2 x Eurotramp GM 4x4. Salin korkeus yli 8 metriä.


TUOMARIT: Voimisteluliiton tuomarivelvoitteen mukaisesti.


Jos seura ilmoittaa kilpailuun 8 voimistelijaa tai enemmän, tulee tuomareita ilmoittaa kaksi. Mikäli seuralla on kilpailijoita ainoastaan 1. luokassa, voi seura lähettää tason 1 tuomarikortin tuomareita osallistuvien voimistelijoiden lukumäärän vaatima määrä ja täyttää näin tuomarivelvoitteensa. Mikäli seuralla on kilpailijoita luokissa 2-4, tulee seuran lähettää kansallisen (taso 2) tuomarikortin omaavia tuomareita näihin luokkiin ja lajeihin ilmoitettujen kilpailijoiden lukumäärän vaatima määrä. Synkrokilpailussa jokaisen osallistuvan seuran on nimettävä kilpailuun aina kaksi tuomaria. Tuomareiden on voitava tuomaroida niissä kilpailuluokissa, joissa seuralla on kilpailijoita.  Tuomarit voivat olla samoja, jotka on ilmoitettu yksilökilpailuun.


SM-kisan tuomariston kutsuu lajiasiantuntijaryhmä. Luokkakisan tuomarin nimi ilmoitettava 4.3.2018 mennessä osoitteeseen susanna.tuuras(at)gmail.com.


ALUSTAVA AIKATAULU

7.50 – 09.50   vapaa harjoittelu luokkakisa
09.00              mennessä luokkakisan (yksilö ja synkro) kilpailukorttien palautus (HUOM! KISAPAIKALLA EI OLE TYHJIÄ KISAKORTTEJA, TÄYTÄ JO ETUKÄTEEN)
9.15                  tuomaripalaveri luokkakisa
10.00 – 13.00  sisäänmarssi ja seurojen esittely, luokkakisa, yksilö- ja synkroluokat. Yksilökisa pyritään tuomaroimaan kahdella paneelilla
(1 lk./2-3 lk.), jonka jälkeen kisataan synkrokisa (noin kello 12.00). Synkrokisaan osallistujille varataan lämmittelyaikaa vielä ennen synkrokisaa.

12.00               vapaa harjoittelu SM-kisa
12.30               kilpailukorttien palautus SM-kisa
13.00               tuomaripalaveri SM-kisa
13.30               luokkakisan palkintojenjako
14.00               SM-kisat järjestyksessä nuoret, juniorit, seniorit.Mahdolliset finaalit heti alkukisan jälkeen, SM-kisan palkintojenjako kisan jälkeen.


Aikataulumuutokset ovat mahdollisia kilpailijamäärästä ja tuomari-ilmoittautumisista riippuen. Tarkennettu aikataulu löytyy kisapalvelusta ilmoittautumisen umpeutumisen jälkeen, viimeistään viikkoa ennen kisaa.


ILMOITTAUTUMINEN: Kaikki ilmoittautumiset kisapalvelun kautta sunnuntaihin 4.3.2018 mennessä, jonka jälkeen tulleet ilmoittautumiset luokitellaan jälki-ilmoittautumisiksi.


LASKUTUS: Bounce laskuttaa seuroilta osallistumismaksut ilmoittautumisien perusteella. Ilmoittautuneiden voimistelijoiden kilpailumaksun palautus vain lääkärintodistuksella, mikäli voimistelija ei osallistu kisaan.


OSALLISTUMISMAKSU: Luokkakisa: Osallistumismaksu yksilökisaan on 30 €/kilpailija. Mikäli voimistelija kilpailee myös synkrossa, on lisämaksu 10 €/voimistelija. Mikäli voimistelija osallistuu vain synkrokisaan eikä lainkaan yksilökisaan, on maksu 15 €/voimistelija. Jälki-ilmoittautumiset 35€/kilpailija/luokka maksetaan kilpailupaikalla. 


SM-kisat: Osallistumismaksu on 60 €/kilpailija, mikäli voimistelijat osallistuvat myös synkrokisaan, lisämaksu 10 €/voimistelija.

Kisapaikan pihasta löytyy parkkitilaa. Pääsymaksu kisapaikalle on 5 euroa aikuinen/ 2 euroa lapsi. Kisapaikalla on kahvio, jossa myynnissä suolaista ja makeaa, maksuna käy vain käteinen.


Lisätietoja saa tarvittaessa laittamalla sähköpostia osoitteeseen susanna.tuuras(at)gmail.com.


Tervetuloa Espooseen!