Kisapalvelu

SM-KARSINTA ja EM-KARSINTA, ELISEN AVOIN KILPAILU

HUOM! SM-karsintaan ilmoittautuneet naisten yksilövoimistelijat voivat ilmoittautua suoraan SM-kilpailuihin, karsintaa ei järjestetä. Naisten sarjassa järjestetään 3-ottelu avoimena kilpailuna.

KILPAILUKUTSU SM-KARSINTA ja EM-KARSINTA 7.4.2018

Voimistelu- ja urheiluseura Elise järjestää rytmisen voimistelun nuorten ja naisten SM-karsintakilpailun sekä nuorten 1. EM-karsintakilpailun Töölön Kisahallissa Helsingissä 7.4.2018. Samana viikonloppuna järjestetään myös rytmisen voimistelun avoin kilpailu ja Stara (erillinen kilpailukutsu alempana tällä sivulla).


KILPAILUSARJAT Nuorten yksilöt, 4-ottelu (vuosina 2003-2005 syntyneet) Naisten Yksilöt , 3-ottelu ( 2002 ja aik. syntyneet)


SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan FIG:n rytmisen voimistelun sääntöjä ja Suomen Voimisteluliiton kilpailusääntöjä. 


ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSU Ilmoittautuminen tulee tehdä 26.2.2018 mennessä Kisapalvelussa. Ilmoittautumaan pääsee sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.3.2018. Niiden nuorten SM-karsintaan osallistuvien voimistelijoiden kohdalle, jotka haluavat osallistua myös nuorten EM-karsintaan, pyydetään kirjoittamaan Kisapalvelun ilmoittautumisessa kohtaan lisätiedot teksti ”myös EM-karsinta”.

Ilmoittautumismaksu on 40 €/voimistelija laskutetaan osallistuvilta seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa järjestävä seura palauttaa ilmoittautumismaksun vain lääkärin-todistusta vastaan.


TUOMARIT Voimisteluliitto rytmisen voimistelun lajityöryhmä kutsuu tuomarit SM- ja EM-karsintaan.


MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa kilpailun järjestäjälle 22.3.2018 mennessä mp3-muodossa Elisen nettisivujen lomakkeen kautta: https://www.elise.fi/tapahtuma... 

Musiikkitiedostot tulee olla nimettyinä Voimisteluliiton kilpailuohjeen mukaisesti sukunimi_etunimi_seura_väline_luokka/ikäsarja esim. voimistelija_vera_elise_naru_10v.  Jokaisella voimistelijalla tulee lisäksi olla mukana musiikit hyväkuntoisella CD-R -levyllä. 


LISENSSIT Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei ilmoittautumista voi tehdä. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.   Huom! Myös tuomareilla ja valmentajilla tulee olla voimassa oleva lisenssi.


AIKATAULU https://www.elise.fi/tapahtuma...


TIEDUSTELUT Voimistelu-ja Urheiluseura Elise ry, Miia Green, 044 7177767, miia.green(at)elise.fi 

Pääsyliput: Lapset alle 15v. 5€, Aikuiset 10€ Lapset alle 5v. ilmaiseksi. Kisapaikalla on kahvio

Voimistelu-ja Urheiluseura Elise r.y. toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!KILPAILUKUTSU ELISEN AVOIMEEN KILPAILUUN JA STARAAN 7.-8.4.2018

Voimistelu- ja urheiluseura Elise järjestää rytmisen voimistelun avoimen kilpailun Töölön Kisahallissa Helsingissä 7.-8.4.2018 SM- ja EM-karsintakilpailun yhteydessä.

Avoimen kilpailun sarjat ovat:


1. IKÄKAUSIKILPAILUT - YKSILÖSARJAT

8-vuotiaat (2010 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline 9-vuotiaat (2009 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline 10-vuotiaat (2008 syntyneet): naru ja vapaavalintainen väline 11-vuotiaat (2007 syntyneet): vanne ja vapaavalintainen väline 12-vuotiaat (2006 syntyneet): vanne, pallo ja vapaavalintainen väline 13-vuotiaat (2005 syntyneet): vanne, keilat ja vapaavalintainen väline

Kilpailu käydään ikäkausikilpailujen säännöillä, jotka löytyvät linkistä : http://www.voimistelu.fi/fi/Vo...


2.DUO/TRIO -SARJAT

Lapset (2008-2010 synt.) Pre-nuoret (2005-2008 synt.) Nuoret / naiset (2006 ja aikaisemmin syntyneet)

Kilpailu käydään duo/trio-kilpailujen säännöillä, jotka löytyvät linkistä: http://www.voimistelu.fi/fi/Vo...


3. JOUKKUEET – LUOKKAKILPAILUJEN LUOKAT 1-4

luokka I (valmis vapaaohjelma) luokka II (valmis pallo-ohjelma) luokka III (valmis vanneohjelma) luokka IV (valmis keilaohjelma) Kilpailu käydään luokkakilpailujen säännöillä, jotka löytyvät linkistä: http://www.voimistelu.fi/fi/Vo...


4.
STARA

Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu: Yksilöt, duot /triot ja joukkueet  Vapaamuotoiset tanssilliset ohjelmat

Samaa ohjelmaa esittävien yksilövoimistelijoiden tulee suorittaa ohjelmansa pareittain tai useamman voimistelijan ryhmässä. Staran kilpailuohjeet löytyvät linkistä: : http://www.voimistelu.fi/fi/Vo...


VOIMISTELIJOIDEN ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen tulee tehdä seuroittain 26.2.2018 mennessä Kisapalvelu-järjestelmän kautta. Ilmoittautumaan pääsee sivun ylälaidan LAJIT-valikon kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.3.2018, mutta 26.02.2018 jälkeen ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen ilmoittautumismaksu.


ILMOITTAUTUMISMAKSUT - KILPAILUSARJAT

30€ / Ikäkausikilpailun yksilösarjat                                                             

40€ / Duot/triot                                                                                                                                                                             

80€/joukkue


ILMOITTAUTUMISMAKSUT - STARA

Yksilövoimistelijat, 1 arviointi / voimistelija                                    

12€ / hlö Pienryhmät, 1 arviointi / 2-4 voimistelijaa                                         

25€ / ryhmä 2-4 voimistelijaa
60€ / ryhmäKeskikokoiset ryhmät, 1 arviointi / 5-8 voimistelijaa 

90€ / ryhmä Isot ryhmät, 1 arviointi / 9-19 voimistelijaa      

100€ / ryhmä Suurryhmät, 1 arviointi / 20 tai enemmän voimistelijaa                   

Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (26.2.2018 tai sen jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.


MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa kilpailun järjestäjälle 22.3.2018 mennessä mp3-muodossa Elisen nettisivujen lomakkeen kautta: https://www.elise.fi/tapahtuma...

Musiikkitiedostot tulee olla nimettyinä Voimisteluliiton kilpailuohjeen mukaisesti sukunimi_etunimi_seura_väline_luokka/ikäsarja esim. voimistelija_vera_elise_naru_10v.  Jokaisella voimistelijalla tulee lisäksi olla mukana musiikit hyväkuntoisella CD-R -levyllä. 


STARAN MUSIIKIT 

Musiikit tulee toimittaa kilpailun järjestäjälle 22.3.2018 mennessä mp3-muodossa Elisen nettisivujen lomakkeen kautta: https://www.elise.fi/tapahtuma...  Musiikkitiedostot tulee olla nimettyinä Voimisteluliiton kilpailuohjeen mukaisesti sukunimi_etunimi_seura_Stara tai joukue_seura_stara esim. voimistelija_vera_elise_stara. Jokaisella voimistelijalla tulee lisäksi olla mukana musiikit hyväkuntoisella CD-R -levyllä. Huom! Starassa pakollisen valmisohjelman suorittavien musiikkeja ei tarvitse erikseen lähettää.


TUOMARIT JA ARVIT 

Avoimen kilpailun tuomarit ja staran arvit tulee ilmoittaa 26.02.2018 mennessä lomakkeella jonka löydät linkistä https://www.elise.fi/tapahtuma...

tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 01.08.2017) mukaisesti. http://voimistelu.fi/fi/Kilpav... http://voimistelu.fi/fi/Kilpav...  


LISENSSIT 

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.  Myös valmentajilla ja tuomareilla tulee olla voimassa oleva lisenssi.


AIKATAULU

https://www.elise.fi/tapahtuma...


TIEDUSTELUT

Voimistelu-ja Urheiluseura Elise ry, Miia Green, 044 7177767, miia.green(at)elise.fi 

Pääsyliput: Lapset alle 15v. 5€, Aikuiset 10€ Lapset alle 5v. ilmaiseksi.

Kisapaikalla on kahvio

Voimistelu-ja Urheiluseura Elise r.y. toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi!