Kisapalvelu

kilpailukutsu

Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLI ry toivottaa teidät tervetulleiksi rytmisen voimistelun välinekilpailuun sekä duo & trio -sarjojen kilpailuun.

PAIKKA JA AIKA

Opinmäen liikuntahalli (Lillhemtintie 1, 02250 Espoo)

26.-27.5.2018

kilpailun sarjat

Välinekilpailu

Duo/triokilpailu

SÄÄNNÖT:

 Välinekilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton Välinekilpailujen kilpailuohjeita, jotka löytyvät osoitteesta www.voimistelu.fi/fi/Kilpavoim...

Duo –ja trio kilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton Duojen ja triojen sääntöjä, jotka löytyvät osoitteeesta www.voimistelu.fi/fi/Kilpavoim...

 

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT:

Kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 25.04.2018 Kisapalvelu-järjestelmän kautta seuroittain. Ilmoittautumaan pääsee LAJIT-valikon kautta. Varsinaisen ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneilta peritään korotettu maksu.

 

Ilmoittautumismaksut


Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä ja maksu tulee olla maksettu ennen kilpailuun osallistumista.

Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan/jätetään laskuttamatta vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautuneita (26.04. tai tämän jälkeen ilmoittautuneita) voidaan ottaa mukaan aikataulun mahdollisesti salliessa. Suomen Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

 

TUOMARIT

Tuomarit tulee ilmoittaa Tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 1.8.2017) mukaisesti: http://voimistelu.fi/fi/Kilpav...

Tuomarit ilmoitetaan samalla aikataululla kuin voimistelijat, viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä järjestäjän sähköpostiin kilpailut.esvoli@gmail.com. Tuomareiden varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake löytyy nettisivuilta http://voimistelu.fi/fi/Kilpav...

HUOM! Tuomareiden ilmoittautumisia EI tehdä kisapalvelun kautta.

Ilmoittautumiseen on kirjattava huolellisesti tuomarin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisen päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailujärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta. Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit.

 

MUSIIKKI

Musiikit tulee olla lähetettynä perjantaihin 11.05. mennessä sähköisesti mp3 -muodossa osoitteeseen musiikit.esvoli@gmail.com

Musiikit tulee nimetä muotoa: Yksilöt: SUKUNIMI_ETUNIMI__SEURA_VÄLINE Duot/Triot: SARJA_NIMI_SEURA_VÄLINE Voimistelijoilla tulee olla myös omat varamusiikit mukana kilpailuissa CD - R audio muodossa. Levyyn tulee merkitä selkeästi voimistelijan/joukkueen nimi, seura ja väline. Pyydämme voimistelijoita ja valmentajia ystävällisesti tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista
järjestäjälle.


LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Huom! Syksyllä 2016 uusitussa lisenssijärjestelmässä kaikilla tuomareilla ja valmentajilla on oltava lisenssi.


AIKATAULU

Duo/triokilpailu järjestetään lauantaina 26.05.2018 ja välinekilpailu sunnuntaina 27.05.2018.

Aikataulu löytyy järjestäjän nettisivuilta www.esvoli.com


TIEDUSTELUT 

kilpailut.esvoli(a)gmail.com

KILPAILUKUTSU Stara-sarja

 

PAIKKA JA AIKA

Aika: 26.05.2018

Paikka: Opinmäen liikuntahalli (Lillhemtintie 1, 02250 Espoo)

Huom. Mikäli olette tulossa kilpailemaan välinekilpailuun ja haluatte ilmoittaa voimistelijoita myös Staraan, on teillä mahdollisuus osallistua Stara-tapahtumaan myös sunnuntaina 27.05. Tässä tapauksessa laita viesti kilpailut.esvoli(a)gmail.com Stara-ilmoittautumisen jälkeen.

Lajit

 ARVIT 

Arvit  tulee ilmoittaa viimeistään perjantaina 27.04.2018

 OSALLISTUMUSMAKSUT

Yksilövoimistelijat                  1 voimistelija                             12 € /hlö

Pienryhmät                             2–4 voimistelijaa                      25 € / ryhmä

Ryhmät                                    yli 5 voimistelijaa                     80 € / ryhmä


Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 ESIINTYMISALUE

13x13 voimistelumatto

MUSIIKIT

Musiikit tulee toimittaa viimeistään perjantaina 11.5.2018. sähköpostilla kilpailut.esvoli(a)gmail.com  Musiikkitiedoston tulee olla nimettynä seuraavasti: Voimistelija/joukkueennimi_seurannimi_välineennimi/vapaa esim. Minit_esvoli_vanne. Musiikin tulee olla valmiiksi oikean mittainen ja mp3 muodossa.

 LISENSSIT

Jokaisella osallistujalla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Lisätietoja täältä: https://www.voimistelu.fi/fi/T...

 ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on auki 05.-25.04.2018 välillä Kisapalvelussa.


 MUUTA HUOMIOITAVAA

Pääsymaksu käteisellä aikuiset 7€ ja lapset 3€, sylilapset ilmaiseksi. 
Kilpailupaikalla on kahvio, maksu käteisellä.

Pysäköintitilaa on liikuntahallin sisäänkäynnin puolella sekä koulun takana. Muista laittaa parkkikiekko.

Järjestävä seura ei vastaa mahdollisesti kadonneista tavaroista.

YHTEYSTIEDOT

Tiedustelut kilpailut.esvoli(a)gmail.com


Lämpimästi tervetuloa!