Kisapalvelu

AIKATAULU


PAIKKA JA AIKA

Aika: 14.-15.4.2018    

Paikka: Monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa


Suoritusjärjestykset löytyvät (muutokset mahdollisia)

https://www.voimisteluseura.fi...


LAUANTAI 14.4

Halli aukee klo 08:00 kilpailijoille

08:30 Tuomaripalaveri


09:25 Duo/Trio

12:00 palkintojen jako, Duo/Trio


12:20 3-luokka RYHMÄ 1

14:15  3-luokka RYHMÄ 2


16:15  Lounastauko n. 30min (tuomarit)


16:45 3-luokka RYHMÄ 3

18:45 3-luokka RYHMÄ 4

20:40 Palkintojen jako, 3lk


      Kisapäivien alkamisaikoja lukuunottamatta kellonajat ovat noin aikoja!SUNNUNTAIN 15.4

Halli aukee klo 08:00 kilpailijoille

09:00 Arvipalaveri


09:30 Stara


11:00 Tuomaripalaveri


12:10  6-luokka RYHMÄ 1

14:20 6-luokka RYHMÄ 1


16:25 Lounastauko n. 30min (tuomarit)


16:55 6-luokka RYHMÄ 3

18:50 Palkintojen jako, 6lk


Kisapäivien alkamisaikoja lukuunottamatta kellonajat ovat noin aikoja!

 

KILPAILUSARJAT JA AIKATAULU

Luokkakilpailut 3 Luokka III - 2-ottelu (valmis vapaaohjelma tai oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 1 vapaavalintainen väline) Luokka VI - 4-ottelu (oma vapaaohjelma, jossa pakolliset osat + 3 vapaavalintaista välinettä)

Luokkakilpailujen ohjeet löydät Suomen Voimisteluliiton nettisivuilta linkistä: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit 


Duo/Trio - sarjojen kilpailu Duo/Trio – sarja, lapset 2008- 2010 synt.

Duo/Trio – sarja, prenuoret 2005-2008 synt.

Duo/Trio – sarja, nuoret / naiset 2005 ja aiemmin syntyneet sekä vuonna 2006 syntyneet (Kilpailuohjeiden mukaisesti FIG/UEG ikäsarjat, kuitenkin siten, että voimistelijat saavat olla yhtä vuotta liian nuoria) 

Duo –ja trio kilpailussa noudatetaan Suomen voimisteluliiton duojen ja triojen sääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta: 

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/Materiaalit


Stara 

Stara – tapahtumaan voi osallistua sekä yksilö- että joukkueohjelmilla. Voimisteluliiton suositusten mukaisesti Stara – tapahtumat ovat 7-12vuotiaiden tapahtuma. Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ottamaan huomioon seuraavat suositukset: 

 

1) Luokkakilpailujen yhteydessä järjestettävät Stara – tapahtumat on tarkoitettu ensisijaisesti rytmisen voimistelun valmista vapaaohjelmaa suorittaville voimistelijoille ja alemmissa luokissa kilpaileville (1.luokka & 2.luokkaan valmistautuvat voimistelijat). Heillä on etuoikeus suorittaa ohjelmia yksin, mikäli valmentaja katsoo yksin suorittamisen järkeväksi. Yksilöohjelmia suoritetaan pareittain / kolmen hengen ryhmissä, mikäli voimistelijat ovat 2.luokassa tai sitä ylemmissä luokissa. 

2) Yli 12vuotiaat voimistelijat (nuoret ja naiset) voivat osallistua Stara – tapahtumiin vain, mikäli se on aikataulujen puitteissa mahdollista. Järjestäjällä on oikeus rajoittaa kilpailun yhteydessä olevassa Stara-tapahtumassa suoritettavien ohjelmien määrää yllä olevien kriteereiden mukaisesti niin, ettei minkään luokkakilpailun luokissa /duo/triojen sarjoissa suoritettavien ohjelmien määrää tarvitse vähentää.

 

ALUSTAVA AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan järjestävän seuran nettisivuilla ja lähetetään seurojen yhteyshenkilöille ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua. Alustavan suunnitelman mukaan lauantaina 14.4. järjestetään 3-luokan kilpailu, sekä Stara ja sunnuntaina 15.4. 6-luokan kilpailu, sekä Duo/Trio –sarjojen kilpailut. Alustava suunnitelma voi vielä muuttua ja tarkentua ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Voimistelijoiden kirjallinen ilmoittautuminen tulee tehdä seuroittain 12.3.2018 mennessä Kisapalvelu- järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen Kisapalvelussa alkaa 1.2.2018 klo 12.00 ja päättyy 8.3.2018 klo 18.00. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 12.3.2018 klo 18.00 asti. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen osallistumismaksu.

 

ILMOITTAUTUMISMAKSU

Luokkakilpailun luokat 3 ja 6     30€ / voimistelija

Duo/Trio – sarjat                         40€ / ryhmä

Stara – tapahtuma                      Yksilövoimistelijat, 1 ohjelma / voimistelija 12€

                                                     Pienryhmät, 1 ohjelma / 2-4 voimistelijaa 24€

                                                     Keskikokoiset ryhmät, 1 ohjelma / 5-8 voimistelijaa 60€

                                                     Isot ryhmät, 1 ohjelma / 9-19 voimistelijaa 90€

                                                     Suurryhmät, 1 ohjelma / 20 tai enemmän voimistelijaa 100€

 

Ilmoittautumismaksu laskutetaan seuroilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli se on kilpailujen aikataulun puitteissa mahdollista. Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.


TUOMARIT

Tuomarit ja arvit tulee ilmoittaa 12.3.2018 mennessä osoitteeseen svsvkilpailut@gmail.com

tuomari- ja arvisäännön (päivitetty 1.8.2017) mukaisesti: 

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t 

Tuomareiden, arvien ja varjotuomareiden ilmoittautumiskaavake: 

http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminen-voimistelu/Kilpailu/MateriaalitHUOM! Tuomareita ei voi ilmoittaa Kisapalvelun kautta. Ilmoittautumislomakkeeseen on kirjattava huolellisesti tuomarin/arvin yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköposti), tuomarikortin taso sekä kaikki muut ilmoittautumisessa pyydetyt tiedot. Mikäli aikataulusyistä tuomareita vaihdetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, on vaihdoista ilmoitettava kilpailunjärjestäjälle 3 vrk sisällä lopullisen kilpailuaikataulun julkistamisesta Myös varjotuomarit ilmoitetaan samalla kaavakkeella kuin tuomarit. 

 

MUSIIKIT

Musiikit tulee lähettää 23.3. mennessä sähköisesti mp3 – muodossa osoitteeseen: svsvmusiikit@gmail.com

Musiikit tulee nimetä seuraavasti:

Yksilöt: SUKUNIMI_ETUNIMI_LUOKKA_VÄLINE_SEURA 

Duot/ Triot: SEURA_SARJA_VÄLINE_NIMET_ 

Stara: SEURA_STARA_ESITYKSEN NIMI_ESITTÄJÄN/ESITTÄJIEN NIMI

Voimistelijoilla tulee olla mukana myös omat varamusiikit kilpailuissa CD-R muotoisella levyllä. Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja voimistelija itse on vastuussa levyjen kunnosta. Mikäli musiikkeja ei toimiteta kilpailuohjeiden mukaisesti, kilpailukutsussa pyydetyssä muodossa tai CD-R –levy ei toimi, ei voimistelija voi suorittaa ohjelmaa (poikkeukset Kilpailuohjeessa).


HUOM! 3-luokan valmiista vapaaohjelman musiikista vastaa ja huolehtii kilpailun järjestäjä. Staraan kaikki musiikit (myös Voimisteluliiton valmiit ohjelmat) toimitetaan ohjeen mukaan sähköisesti.


LISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi tai Stara – lisenssi (entinen asemalisenssi). Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

Myös tuomareilla ja valmentajilla tule olla voimassa oleva lisenssi.

 

TILAT

Järjestävä seura ei vastaa mahdollisesti kadonneista tavaroista. 

 

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset 10€

Lapset 5€ (alle 12v.)

Kilpailupaikalla on kahvio, kirpputori, sekä tuote-esittelijöitä Maksuvälineenä vain käteinen. (Tapahtumapaikan läheisyydessä on pankkiautomaatti).

 

TIEDUSTELUT

jasmin.josefsson@gmail.com / svsvkilpailut@gmail.com

 

Lämpimästi tervetuloa!

www.voimisteluseura.fi