Kisapalvelu

TRA + DMT luokkakilpailu

Trampoliinivoimistelun kilpailukutsu TV


Aika: LAUANTAI 28.10.2017

Paikka: Sammon Keskuslukio, Uimalankatu 5, 33540 Tampere


KILPAILUSARJAT Yksilö- ja synkrotrampoliinivoimistelun luokat 1, 2 ja 3 ja 4. Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. Erillisiä finaaleja ei järjestetä. DMT minit 12 vuotta ja alle, nuoret 14 vuotta tai alle, juniorit 14-17v (kilpailuvuonna 14v täyttävät – 17v täyttävät) ja seniorit 17v tai vanhemmat. Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. DMT:llä alkukilpailu ja finaalit, Finaalissa kilpailee kahdeksan parasta voimistelijaa/luokka.


LISENSSIT Kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla on oltava voimassa oleva Voimisteluliiton lisenssi. HUOM! Kisapalveluun ei voi ilmoittaa ketään jolla ei ole voimassa olevaa lisenssiä. Huolehdithan, että lisenssi on maksettuna viimeistään viikko ennen ilmoittautumista.


TILAT JA VÄLINEET Kilpatrampoliineina yksi Eurotramp Ultimate 4 x 4 verkolla ja yksi Eurotramp 4 x 4 verkolla. DMT Eurotramp Ultimate 6x6. Salin korkeus yli 8 metriä.


TUOMARIT Jokaisen ilmoittautuvan seuran tulee ilmoittaa kilpailun järjestäjälle tuomarin/ tuomareiden nimet 2017 vuoden tuomariohjeen mukaisesti. Mikäli seuralla ei ole lähettää omaa tuomaria suosittelemme tuomarin vuokrausta toisesta seurasta. Tuomarin puuttumisesta seuraa tuomarisakko liiton tuomarisäännön mukaisesti. Tuomareille on tarjolla kahvitus tuomaripalaverin yhteydessä sekä ruokailu. Tuomarit tulee ilmoittaa järjestävälle seuralle 16.10 mennessä henna.nurmi@starjump.fi.


KILPAILUKORTIT Kilpailukortit jätetään tuomarikorokkeen viereen kilpailukorteille tarkoitettuun lokerikkoon aikataulun mukaisesti.


HARJOITTELU Vapaa harjoittelu kilpailutrampoliineilla kaksi tuntia ennen kilpailun alkua.


OSALLISTUMISMAKSU Osallistumismaksu 15€/voimistelija/synkro (30e pari) Osallistumismaksu 30€/kilpailija/yksi laji (DMT tai YKSILÖ) Osallistumismaksu 45€/kilpailija/ kaksi lajia (esim, yksilö ja DMT) Osallistumismaksu 60€/kilpailija/kaikki lajit (DMT, YKSILÖ ja SYNKRO) Jälki-ilmoittautumisissa kaksinkertain maksu.


RUOKAILU Ruokailua ei ole järjestetty järjestävän seuran puolesta muuta kuin tuomareille. Kisapaikan vieressä on ABC huoltoasema ja muita ruokapaikkoja.


ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautumiset kilpailuun tulee tehdä kisapalvelun kautta 15.10 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia (15.10 jälkeen) voi tarvittaessa tehdä kisapalvelun kautta, huomioithan että kilpailumaksu jälki- ilmoittautumisissa on kaksinkertainen.


AIKATAULU 

8.00–9.00 Avoin kokeilu kaikki luokat 
9.00 Kokeilu 4 lk yksilö ja synkro (1,5h)
9.00 Tuomaripalaveri 4lk
10.30 Kisa 4 lk yksilö ja synkro 

*12.00 Tuomaripalaveri 1 lk ja DMT + tuomariruokailu
*12.00 Kokeilu 1lk yksilö ja synkro ja DMT (1h) 
*13.00 Kisa 1 lk yksilö ja synkro ja DMT 

* 16.30 Tuomaripalaveri 2lk ja 3 lk
 *16.30 Kokeilu 2 ja 3 luokat yksilö ja synkro (1h)
 *17.30 Kisa 2 ja 3 luokat yksilö ja synkro 

* Tähdelliset ajat riippuvat kilpailun kulusta, pidätämme oikeudet muutoksiin.


PÄÄSYMAKSU Pääsymaksu yleisölle 5e aikuiset, 2e lapset. Pääsymaksu ei koske kilpailijoita, tuomareita eikä valmentajia.


KAHVILA Kisapaikalla sinua palvelee trampoliinivoimisteluväen pitämä kahvila. Kahvilassa on tarjoilla pientä purtavaa ja juotavaa. Varaathan mukaasi käteistä kahviota varten.


YHTEYSHENKILÖ Kilpailujen yhteyshenkilönä toimii Henna-Riina Nurmi, henna.nurmi@starjump.fi, 040-7277496