Kisapalvelu

12-14 vuotiaiden SM-kilpailut ja kilpasarjan Voimisteluliiton mestaruuskilpailut, Sekä stara

19.-20.5.2018

Järjestäjät: Suomen Voimisteluliitto ja Hyvinkään voimistelu ja liikunta

 

Paikka:

Paikka: Hyvinkää, Martinhalli, Martintorinkuja 2, 05810 Hyvinkää

 

Sarjat:

12-14 vuotiaiden SM-sarja

12-14 vuotiaiden Kilpasarja

Stara-tapahtuma (Lajit: Joukkuevoimistelu, Rytminen voimistelu, Kilpa-aerobic, muut tanssi- ja tanssillisen voimistelun esitykset)

 

Harjoitukset:

Mikäli kilpailuihin osallistuvia joukkueita on paljon, kilpailujen harjoitukset aloitetaan jo perjantai-iltana, jolloin harjoittelee lähialueen kilpasarjan joukkueet. Lauantaina harjoittelevat loput kilpasarjan joukkueista, SM-sarjan joukkueet, sekä Stara-tapahtumaan osallistuvat. Sunnuntaina finaalin päässeillä joukkueilla on mahdollisuus vapaaseen harjoitteluun kilpailualueella.

 

Näyttöjen määrä:

Lauantaina 19.5. kilpaillaan kaikkien sarjojen alkukilpailut, sekä Stara-tapahtuma. Sunnuntaina 20.5. käydään kaikkien sarjojen loppukilpailut. Loppukilpailuun pääsee 15 parasta joukkuetta molemmista kilpailusarjoista.

 

Säännöt:

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassa olevia sääntöjä. Säännöt löytyvät liiton nettisivuilta. https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Joukkuevoimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t


Kilpailualue:

13m x 13m vaalea joukkuevoimistelumatto

 

Vakuutus ja kilpailulupa:

Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva kilpailu- tai Stara-lisenssi sarjasta riippuen. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Osallistujilla tulee olla lisenssiin kuuluva vakuutus tai oma urheilutapaturmavakuutus. 

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut:

Ilmoittautuminen tapahtuu 8.3.-3.4.2018 Kisapalvelun kautta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 19.4. asti.

Joukkueiden osallistumismaksu on kilpasarjassa 140€/joukkue ja SM-sarjassa 200€/joukkue. Stara -joukkueiden hinta määräytyy seuraavasti:

Yksilöhinta (1 voimistelija) 15€

Pienryhmä (2-4 voimistelijaa) 30€

Joukkue (yli 5 voimistelijaa) 90€

Koko joukkue tulee ilmoittaa ilmoittautumisajan puitteissa. Jokaisesta myöhemmin lisätystä voimistelijasta veloitamme lisämaksua 10€/voimistelija. Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Lähetämme laskut seuroille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksuaika 14 vrk.

Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä osallistumismaksut ovat kaksinkertaiset. Osallistumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana ilman lisäkuluja. Viimeistään 19.4. tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksu. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei osallistumismaksua palauteta ja koko osallistumismaksu tulee maksaa.

 

Tuomarit:

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin tuomareita seuraavasti:

                          2-3 joukkuetta: 1 tuomari

                          4-6 joukkuetta: 2 tuomaria

                          7 tai enemmän joukkueita: 3 tuomaria

Sakko puuttuvasta tuomarista on 250€/tuomari. Tuomarin tulee ilmoittaa Seura-kenttään seura/tuomari, jossa toimii. Jos edustat kilpailuissa toista seuraa kuin omaa seuraasi, merkitse se alempaan Seura-kenttään, jotta tuomarivelvoitteen toteutuminen voidaan kohdentaa oikeaan seuraan. Sakon laskuttaa Voimisteluliitto.

Tuomareiden ilmoittautuminen: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=678398362&_k=2V8o1BTH9iUJimiXvoAWfGup_vPh9bWvBuN8sHPmPNk4TJS5D_d9_VRZb03RP-3F&_hid=JV-tuomareiden-ilmoittautuminen-kev%E4%E4n-2018-liiton-kilpailuihin-2V8o1BTH9iUJimiX

Kaikki kilpailuihin osallistuvilla tuomareilla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton tuomarilisenssi.

 

Arvit:

Seurojen tulee ilmoittaa Stara-tapahtumaan arveja seuraavasti:

                          2-4 joukkuetta: 1 arvi

                          5 tai enemmän joukkueita: 2 arvia

Sakko puuttuvasta arvista on 100€/arvi. Sakon laskuttaa Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta. Arvien ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen: tuomari.hyvoli@gmail.com. Arvi-ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 19.4.2018 mennessä.Ruokailu ja majoitus:

Kisaviikonloppuna Hyvinkäällä on muitakin suuria tapahtumia, joten varauduttehan siihen, että hotelleja ei enää ole saatavilla. Järjestämme kilpailuiden yhteydessä koulumajoituksen Martin koululla, joka sijaitsee samoissa tiloissa Martinhallin kanssa. Koulumajoitus on mahdollista tilata pe-la/la-su/pe-su. Koulumajoituksen lisäksi voi tilata aamupala- (la/su/la ja su) ja/tai iltapalatarjoilu (la).

Kisoissa järjestetään lämmin kisaruoka molempina kilpailupäivinä.

Tarkempi informaatio ruokailuista ja majoituksesta tullaan päivittämään seuran nettisivuille.


Tapahtumainfo:

Tarkempi harjoitus- ja kilpailuaikataulu sekä lisäinformaatio kilpailusta päivitetään seuran nettisivuille. Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tapahtumainfoa.


Musiikki:

Kilpailumusiikki tulee lähettää etukäteen järjestävälle seuralle sähköpostitse osoitteeseen kisat.hyvoli@gmail.com. Nimeä kilpailumusiikki muotoon Seura_Joukkue_Sarja. Tiedoston tulee olla mp3-muodossa. Musiikki tulee lähettää viimeistään 19.4. Järjestävä seura on yhteydessä mikäli musiikin kanssa ilmenee ongelmia.

 

Lisätiedot:

www.hyvoli.fi

kisat.hyvoli@gmail.com

p. 0400245558


TERVETULOA HYVINKÄÄLLE!