Kisapalvelu

KILPAILUPAIKKA: Mäntsälän monitoimitalo (Urheilutie 4)

LAUANTAI 21.4.2018

SARJAT
Stara-tapahtuma, ei yksilövoimistelijoita
Kilpa  12-14 vuotiaat
Kilpa 14-16 - vuotiaat
Kilpa  16-20 vuotiaat
Kilpa yli 18 vuotiaat  

su 22.4 sarjat:

10-12 vuotiaat  
SM 12-14 vuotiaat
SM 14-16 vuotiaat
SM yli 16 vuotiaat  
Harraste 12-14 vuotiaat
Harraste14-16 vuotiaat
Harraste yli 16 vuotiaat

Pienemmissä kilpailuissa ylin sarja voi olla yli 16-vuotiaiden sarja. Jos osallistujia yli 16 vuotiaiden sarjoihin on 7 tai vähemmän, niin sarjat tulee yhdistää. Mikäli toisessa sarjassa on 2 tai vähemmän osallistujia, niin sarjat yhdistetään, vaikka toisessa olisi enemmän osallistujia. Tällöin sarjassa kilpailevat kilpailuvuonna 16 v täyttävät ja sitä vanhemmat. Kaksi voimistelijaa voi vuodella alittaa ikärajan."

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumisaika on 9.3. klo 12 -19.3. klo 18. Voimisteluliiton Kisapalvelun kautta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tuplahintaan 23.3. klo 18.00 saakka . Selaimet: Firefox ja Chrome toimivat parhaiten Kisapalveluohjelman kanssa.  Ilmoittava seura voi täydentää joukkueen ilmoittautumista Kisapalvelussa itse siihen asti, kun kilpailun ilmoittautuminen on auki. Tämän jälkeen vain järjestävä seura voi lisätä voimistelijoita joukkueeseen Kisapalvelussa. Tästä lisätyöstä Mäntsälän Voimistelijat veloittaa JV kilpailuiden järjestämisohjeiden mukaisesti 10 euron maksun / voimistelija.

OSALLISTUMISMAKSU
Kilpailujen osallistumismaksu on 140 €/joukkue. Stara-tapahtuman osallistumismaksu on 90 €/joukkue. Laskutamme tapahtumaan osallistujia sähköpostitse. Maksusuoritus varmistaa kisapaikan. Osallistumismaksun palautamme vain lääkärintodistuksella.

VAKUUTUKSET JA LISENSSIT: 
Kilpailijoilla, valmentajilla ja tuomareilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. 


SÄÄNNÖT
Kilpailuissa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassa olevia kilpailusääntöjä.
Kilpailualueena on 13m x13m vaalea joukkuevoimistelumatto.


TUOMARIVELVOITE
Tuomareiden ilmoittautuminen tehdään 21.3.2018 mennessä Mäntsälän Voimistelijoiden verkkosivujen kautta www.mantsalanvoimistelijat.fi.  Tämän jälkeen tuomarivastaavalle, Henrietta Linnalle: henrietta.linna(at)hotmail.com

Seurojen on ilmoitettava kilpailuihin käytettävissä olevia tuomareita, joiden tuomariluokka tulee vastata vähintään sarjoja, joihin seura ilmoittaa joukkueita. Lähettävä seura vastaa tuomarin päivärahoista sekä matkakorvauksista.

* 1–2 joukkuetta: vähintään 1 tuomari, 
* 3–4 joukkuetta: vähintään 2 tuomaria, 
* 5 joukkuetta tai enemmän: vähintään 3 tuomaria. 

Mikäli seurasta osallistuu joukkueita 3 tai enemmän, tulee ainakin yhden tuomareista olla II- tai I-tuomariluokan tuomari. Jokaisesta puuttuvasta tuomarista seuralle lähetetään 250 € tuomarisakko.

 

STARA-VELVOITE
Seurat, joilla on kilpaileva Stara-joukkue sitoutuvat nimeämään vähintään yhden arvin. Arvi ilmoitetaan Mäntsälän Voimistelijoiden verkkosivujen kautta 21.3.2018 mennessä www.mantsalanvoimistelijat.fi.

 

TAPAHTUMAINFO
Tarkempi harjoitus- ja kilpailuaikataulu sekä lisäinformaatiota kilpailusta päivitetään Mäntsälän Voimistelijoiden sivulle. Ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä tapahtumainfoa.

MUSIIKKI
Kilpailumusiikki tulee lähettää Mäntsälän Voimistelijoiden sivujen kautta 1.4. mennessä.

 

RUOKAILU
Lounas (10,50 €) on varattavissa 9.4 asti Mäntsälän Voimistelijoiden verkkosivujen kautta. Tilaukset ovat sitovia. Lounaslippuja ei myydä paikan päällä, eikä lunasteta takaisin. Varausajan jälkeen tilatuista lounaista veloitamme tuplamaksun.

 

PÄÄSYLIPUT
Aikuiset ja yli 12-vuotiaat 15 €/pvä ja 25 €/2pvää, Lapset alle 12 v 5 €/pvä ja 10 €/2 pvää. Sylilapset alle 3 v maksutta. Maksu käteisellä, kortilla, smarttum-seteleillä.

LISÄTIETOJA
Mäntsälän Voimistelijat ry /toiminnanjohtaja Mervi Leinonen, mantsalan.voimistelijat(at)msoynet.com, puh. 040 513 7892. Toimisto avoinna ma ja ke klo 16-17.30.

 

MÄNTSÄLÄSSÄ TAVATAAN !