Kisapalvelu

KILPAILUKUTSU

Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 5 kilpailuihin 25.-26.11.2017 Nokian palloiluhallille (os. Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia)


Kilpailusarjat


LAUANTAI

SUNNUNTAI

Tarkemmat aikataulut ja suoritusjärjestykset lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sekä julkaistaan kisasivuilla ilmoittautumisajan päätyttyä.


SÄÄNNÖT

Kilpasarjat (2-6 lk) - Kansalliset säännöt ja FIG COP

SM-sarjat (ND, AG1, AG2, SEN) - FIG COP

Kaikki säännöt löytyvät netistä sääntösivulta.


ILMOITTAUTUMISET

Ilmoittautumiset tulee tehdä 23.10.-6.11. välisenä aikana Voimisteluliiton kisapalvelussa. Ilmoittautuminen aukeaa ma 23.10. klo 12.00 ja päättyy ma 6.11. klo 18.00.


VALMENTAJAT

Seurat saavat valmentajapasseja kisaan ilmoitettujen ohjelmien määrästä riippuen seuraavasti:

Muut huoltajat/valmentajat ostavat pääsylipun.


TUOMARIT

Seurat ovat ilmoittaneet tuomarit LAR:n tuomarivastaavalle. Seurakohtaisesti ilmoitettavien tuomarien vähimmäismäärät:

Mikäli seuralla ei ole ilmoittaa tuomareita kilpailuun, Voimisteluliitto perii tuomarisakkomaksun 500 € / seura, joka laskutetaan vuoden lopussa. Tuomarisakko ei koske 2-luokan ohjelmia.

Kisajärjestäjä maksaa tuomareiden matkakulut halvimman matkustustavan mukaan.

Lisäksi kisajärjestäjä varaa ja kustantaa majoituksen (la-su) sekä iltaruokailun (la) Nokian Cumulus Resort Edeniin niille tuomareille, jotka toimivat tuomarina molempina kisapäivinä.


OSALLISTUMISMAKSUT

Jälki-ilmoittautumisista 6.11. jälkeen kisajärjestäjä perii kaksinkertaisen maksun.

Kisajärjestä lähettää seuralle osallistumis- ja ruokailumaksuista laskun, joka tulee maksaa eräpäivään 15.11. mennessä. Eräpäivän jälkeen tulleita peruutuksia ei huomioida laskulla, eikä ruokailu- ja osallistumismaksuja palauteta.

Laskun summaan ei saa itsenäisesti tehdä muutoksia, vaan epäselvyyksistä ja muutoksista on oltava yhteydessä kisajärjestäjään: kilpa-aerobic(a)nokianvoimisteluseura.fi


RUOKAILUT

Kisapaikalla on tarjolla lounas molempina päivinä klo 11.00-15.00. Ruoan hinta on 8,50 € / annos (sis. lämpimän ruoan, raasteen/salaatin, juoman ja leivän).

Lauantaina tarjolla on broilerilasagnea ja sunnuntaina lihaperunasoselaatikkoa.

Ruokailut tulee tilata ma 6.11. mennessä. Lisätiedot ja tilaukset kisasivuilta.


MUSIIKIT

Kilpailumusiikit lähetetään kisajärjestäjälle kisasivuilta löytyvän lähetyslinkin kautta ma 13.11. mennessä. Muista ottaa kuitenkin vähintään yksi varamusiikki kisapaikalle mukaan (CD-levy).


KILPAILUALUE

Kilpailualustana on FIG:n joustoparketti.


MAJOITUS

Kisajärjestäjä on neuvotellut tarjoushintaisen majoituksen Nokian Cumulus Resort Edeniin. Tarjous on voimassa 10.11. asti tai kunnes kiintiöhuoneet on varattu loppuun. Lisätiedot kisasivuilta.


TIEDUSTELUT

Lotta Aronen (kilpailuasiat)

kilpa-aerobic(a)nokianvoimisteluseura.fi


Mira Viitanen (tuomariasiat)

viitanenmira(a)gmail.com

p. 0407485282 (iltaisin)