Kisapalvelu

Alueellinen stara ISOSSAKYRÖSSÄ 25.11.2017

kokeilu- ja suoritusjärjestys

(linkin takana myös tapahtuma-alueen kartta)

PAIKKA JA AIKA

Kilpailupaikka: Isonkyrön liikuntahalli, Kyrööntie 15, 61500 ISOKYRÖ

lauantai 25.11.2017

Parkkipaikat ovat liikuntahallin takana. Kulku parkkipaikoille tapahtuu Vainiontien kautta. Parkkipaikoille on opastus. Kirjaston parkkipaikalle liikuntahallin eteen ei saa jättää autoja.


Tapahtuman järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Kyrön Voiman voimistelujaosto ja Isonkyrön Voimistelijat.


KILPAILUSARJAT JA AIKATAULU


Lajit:

Kokeilu- ja suoritusaikatauluun löytyy linkki sivun ylälaidasta.


TELINEET

Joukkuevoimistelumatto ja seuraavat telineet: jousipermanto 2*14 m, puomi, rekki, nojapuuaisa ja hyppy. 


ILMOITTAUTUMINEN

Keskiviikkoon 18.10.2017 mennessä kisapalvelun kautta


MUSIIKKI

Musiikit on toimitettava 31.10.2017 mennessä mp3-muodossa osoitteeseen anniina.karhu@hotmail.com. Musiikki on nimettävä seuraavalla tavalla: laji_seura_joukkue. Varmuuden vuoksi joukkueiden on otettava tapahtumaan mukaan musiikin sisältävä CD-levy.


OSALLISTUMISMAKSUT

Jälki-ilmoittautumisesta peritään kaksinkertainen maksu.

Osallistumismaksujen tulee olla maksettuna Kyrön Voiman voimistelujaoston tilillä FI41 4727 1020 0130 68  18.10.2017 mennessä. Maksettaessa viesti-osioon kirjoitetaan stara-tapahtuma sekä osallistuvan seuran nimi.

TILAT

Tapahtumapaikkana toimii Isonkyrön liikuntahalli katsomoineen ja kahviotiloineen. Ruokailu tapahtuu liikuntahallin yhteydessä olevan koulun ruokalassa. Seurojen valmistautumistiloiksi osoitetaan luokkahuoneita. Lämmittelysalina toimii viereisen alakoulun liikuntasali (etäisyys n. 50 m, kulku ulkokautta). Lämmittelysali on käytössä klo 14 saakka.


Huom! Luokkahuoneet on pidettävä siisteinä. Rikkoutuneista tavaroista laskutamme luokkahuonetta käyttänyttä seuraa. Myös koulun käytävillä on noudatettava varovaisuutta. Koulun omaisuudelle ei saa tapahtua vahinkoa. Hiuslakkaa ei saa suihkuttaa sisätiloissa!


LISENSSIT

Osallistujilla tulee olla voimassa oleva Voimisteluliiton lisenssi. Lisenssit on maksettava ennen kisapalveluun ilmoittautumista.


ARVIT

Suorituksia arvioivat Arvit. Osallistuvat seurat ilmoittavat arvit 18.10.2017 mennessä osoitteeseen leena.erving@gmail.com.


RUOKAILUT

Tarjolla on lämmin lounas hintaan 8 € ja salaattilounas hintaan 5 €. Ruokaa on tarjolla klo 10-14. Ruokailijoiden määrät ilmoitetaan 18.10.2017 mennessä osoitteeseen leena.erving@gmail.com. Ruokalippuja voi ostaa myös paikan päällä.


PÄÄSYMAKSU TAPAHTUMAAN

Aikuinen 10 €, lapsi 5 €. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.


YHTEYSTIEDOT

Järjestävien seurojen yhteyshenkilö: leena.erving@gmail.com

Voimisteluliiton yhteyshenkilö: tiina.saulila@voimistelu.fi