Kisapalvelu

Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM-välinekilpailut ja kilpasarjan välinemestaruuskilpailut

Tervetuloa joukkuevoimistelun 12-14 -vuotiaiden SM-väline- ja kilpasarjan välinemestaruuskilpailuihin sekä Stara-tapahtumaan


Aika ja paikka

25.-26.11.2017 Valkeakosken Urheilutalo, Apiankatu 7, 37600 Valkeakoski

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt, jälki-ilmoittautuminen on käynnissä 15.11.2017 saakka. Joukkueiden osallistumismaksu on kilpasarjassa 140,00 €/joukkue ja SM-sarjassa 200,00 €/joukkue. Koko joukkue tulee ilmoittaa ilmoittautumisajan puitteissa. Jokaisesta myöhemmin lisätystä voimistelijasta veloi­tamme lisämaksua 10,00 €/voimistelija.

Osallistumismaksut tulee suorittaa erillisellä laskulla, joka lähetetään seuran yhteyshenkilölle. Lähetämme laskut seuroille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksuaika 14 vrk.

Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä osallistumismaksut ovat kaksinkertaiset. Osal­lis­tumisen voi perua varsinaisen ilmoittautumisajan aikana ilman lisäkuluja. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei osallistumismaksua palauteta ja koko osallistumismaksu tulee maksaa.

Seurojen tulee ilmoittaa kilpailuihin tuomareita seuraavasti

2-3 joukkuetta: 1 tuomari

4-6 joukkuetta: 2 tuomaria

7 tai enemmän joukkueita: 3 tuomaria

Sakko puuttuvasta tuomarista on 250,00 €/tuomari. Tuomarin tulee ilmoittaa Seura-kenttään seura/tuomari, jossa toimii. Jos edustat kilpailuissa toista seuraa kuin omaa seuraasi, merkitse se alempaan Seura-kenttään, jotta tuoma­ri­velvoitteen toteutuminen voidaan kohdentaa oikeaan seuraan. Sakon laskuttaa Voimisteluliitto.

Tuomareiden ilmoittautuminen: https://my.surveypal.com/JV-tuomareiden-ilmoittautuminen-syksyn-2017-liiton-kilpailuihin

Kaikilla kilpailuihin osallistuvilla tuomareilla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton tuomarilisenssi.

Kisakanslia ja ilmoittautuminen

Kisakanslia sijaitsee kilpailupaikan aulassa. Kisakanslia aukeaa lauantaina klo 7.00 ja sunnuntaina klo 9.00 ja on avoinna kum­panakin päivänä kilpailujen päättymiseen saakka. Kisakansliassa palvellaan kaikissa kilpailuihin liittyvissä asioissa. Ilmoittau­tuminen ja osanoton varmistus tapahtuu kisakansliassa.

Harjoitukset

Harjoitukset pidetään lauantaina aamupäivällä klo 8.30-11.40.

Harjoitusaikataulu löytyy kisasivuilta www.hakagym.fi/jvkisat/aikataulut. Jos joukkue ei käytä harjoitusaikaansa, tulee siitä ilmoittaa 17.11. mennessä järjestäjille sähköpostilla kilpailut@hakagym.fi

Sunnuntain finalisteille vapaa mattokokeilu klo 10.45-11.45. Stara-esiintyjille vapaa mattokokeilu lauantaina klo 11.45-12.45.

Musiikki

Musiikit toimitetaan sähköpostilla 10.11. mennessä osoitteeseen musiikit@hakagym.fi. Musiikin tulee olla mp3-muodossa. Viestin otsikoksi: musiikki kilpasarja, seura, joukkue.

Tiedosto tulee nimetä seuraavasti: sarja_seura_joukkue (esim. SM_hakagym_pippurit). Ilmoitathan myös ohjelman keston.

Pukuhuoneet ja siisteys

Jokaiselle joukkueelle on merkitty pukuhuone kilpailupaikalla. Lisäksi pukuhuonelistat löytyvät kisakansliasta. Arvotavaraa ei ole syytä jättää pukuhuoneisiin. Löytötavarat toimitetaan kisakansliaan.

Huolehdittehan, että paikka on lähdettyänne yhtä siisti, kuin sinne tultaessa. Hiusvärien ja -lakkojen laitto sisällä on kielletty.

Lämmittelytilat ja kilpailualueelle tulo

Hallille on järjestetty lämmittelyputki, jossa on viisi joukkuetta kerrallaan. Putki alkaa painisalista, josta joukkueet johdatetaan eteenpäin. Huomioittehan, että Urheilutalolla on rajalliset lämmittelytilat.

Omatoiminen harjoittelu- ja lämmittelymahdollisuus majoituskoulun liikuntasalissa (Kirkkotie 2), halli on käytettä­vissä lauantaina klo 10.00-18.00. ja sunnuntaina klo 10.00-15.00.

Kilpailualueelle tullaan katsomosta katsottuna oikeasta takareunasta ja poistutaan vasemmasta etureunasta.

Ensiapu

Hallilla on kilpailujen aikana ensiapupiste kilpailualueen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailulisenssit ja vakuutukst

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi.

Järjestäjä ei vastaa vakuutuksista.

Tulokset

Tulokset päivittyvät Kisapalveluun kilpailun aikana. Nämä tulokset ovat epäviralliset. Lopulliset tulokset näkyvät kisojen pää­tyttyä kisapalvelussa. Tuomaripalautteet voi noutaa kisakansliasta kilpailujen päätyttyä.

Palkintojen jako

Palkintojen jako suoritetaan sunnuntaina heti kilpailun päätyttyä. Kokoontuminen palkintojen jakoa varten lämmittelytilaan.

Tuomari- ja arvipalautteet

Tuomaripalautteet ovat noudettavissa kisakansliasta kilpailupäivän päätyttyä. Noutamattomia palautteita emme postita.

Ruokailu ja majoiTUS

Kilpailuissa järjestetään ruokailu läheisellä Tietolan koululla osoitteessa Kirkkotie 2 klo 11.00-14.00 Lounaan hinta on 9,50 €. Lou­naita ei ole mahdollista ostaa enää paikan päältä.

Koulumajoitusta järjestetään Tietolan koululla. Majoituspaketin hinta: 20,00 €/yö/hlö ja 30,00 €/2 yötä (pe-su)/hlö. Paketti sisältää yöpymisen lisäksi aamupalat.

Tilauslomake on avoinna 15.11.2017 saakka. Laskutus lomakkeen sulkeutumisen jälkeen, lasku saapuu sähköpostitse tilauksen tekijän antamaan sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika 7 vrk.

Majoituskoulu aukeaa perjantaina 24.11. klo 18.00. Omat retkipatjat ja makuupussit mukaan! Tarkemmat ohjeet majoituksesta jaetaan majoituskoululle saapuessa.

Lounas, lauantai:

Broilerpaella
Kasvispaella
salaatti, leipä, levite, vesi ja mehu
Lounas, sunnuntai:

jauhelihakiusaus

kasviskiusaus

salaatti, leipä, levite, vesi ja mehu

Kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Valitettavasti muita erikoisruokavalioita emme voi ottaa huomioon.


Ruokailu- ja majoitustilaukset tämän linkin kautta


KAHVIO

Kilpailupaikalla on kisakahvio. Kahvio aukeaa lauantaina klo 8.00 ja sunnuntaina klo 10 ja on avoinna kumpanakin päivänä kilpailujen päättymiseen saakka. Maksuvälineenä käteinen ja korttimaksu. Kahvio Urheilutalon Uimahallin kahvio on avoinna lauantaina 7.30-18.00 ja sunnuntain 9.00-16.00

Pääsyliput

Lippujen hinnat: Aikuiset 10,00 €, lapset 7-16 v. 5,00 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lippu on päiväkohtainen ja kummallekin päivälle tulee ostaa oma lippunsa.

Lipunmyynti aukeaa kumpanakin päivänä tuntia ennen tapahtuman alkua.

Kilpailijoille ja valmentajille ja on varattu tilaa kisakatsomosta. Katsomot tyhjennetään harjoitusten jälkeen ja kilpailujen välissä. Paikkoja ei ole mahdollista varata kilpailuja varten. Yläkatsomoihin pääsee tämän jälkeen vain pääsylippua vastaan.Tapahtumainfo

Tarkempi harjoitus- ja kilpailuaikataulu sekä lisäinformaatiota kilpailusta päivitetään kisasivuilla www.hakagym.fi/jvkisat.

Seuraa kisoja facebookissa: 12-14 v. SM- ja kilpasarjan välinekilpailut ja Stara

Tiedustelut: kilpailut@hakagym.fi tai Anna Koljonen, p. 040 751 1336.


Lämpimästi tervetuloa Valkeakoskelle!