Kisapalvelu

KILPAILUINFO


Tervetuloa Turkuun!


AIKA JA PAIKKA

Lahjan Tytöillä ja Voimisteluliitolla on ilo toivottaa joukkueet tervetulleiksi Turkuun, Cailap Cupiin, Cailap KilpaCupiin ja Cailap Stara-tapahtumaan! Kilpailut järjestetään 28.-29.10. 2017 Kupittaan urheiluhallissa (Tahkonkuja 5).


AIKATAULU

Lauantai 28.10.2017      

Harjoitukset 7.48-11.00

Tuomaripalaveri 11.00-12.00

Avajaismarssi ja avajaiset 12.00

Kilpailut käynnistyvät (1.-36.) 12.15

Tauko 30 min n. 14.45

Kilpailut jatkuvat (37.-68.) 15.15

Palkintojenjako n. 17.30

Kilpasarjojen Harjoitukset 18.00-19.03

 

Sunnuntai 29.10.2017      

Harjoitukset 8.06-9.30

Tuomaripalaveri 9.30-10.30

Avajaismarssi ja avajaiset 10.15

Kilpailut käynnistyvät (1.-25.) 10.30

Tauko n. 12.15

Kilpailut jatkuvat (26.-49.) 12.45

Palkintojenjako n. 14.30


LIPUNMYYNTI
Lipunmyynti tapahtumapaikalla käteisellä. 

Lauantai 28.10. 10€ 

Sunnuntai 29.10. 10€


SUORITUS- JA HARJOITUSJÄRJESTYKSET

Suoritusjärjestykset

https://www.lahjantytot.fi/tap...


Harjoitusjärjestykset

https://www.lahjantytot.fi/tap...


KISAKANSLIA JA OSANOTON VARMISTUS

Kilpailupaikalle saapuessaan valmentajat ilmoittautuvat ja varmistavat joukkueen osanoton Kupittaan urheiluhallin sisääntuloaulassa sijaitsevaan kisakansliaan.

 

Jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassaoleva Voimisteluliiton kilpailulisenssi. Muistakaa varmistaa, että urheilijavakuutukset ovat kunnossa. Järjestävä seura ei vastaa kilpailijoiden vakuutuksista.

 

Kisakanslian aukioloaika on lauantaina ja sunnuntaina klo 7.00 - kilpailujen päättymiseen. Kisakanslia palvelee osallistujia myös kaikissa muissa kisoihin liittyvissä asioissa. Kisakanslian puhelinnumero on lauantaina 050 5555 608 ja sunnuntaina 0400 463 686.

 

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton voimassaolevia sääntöjä.

Kilpailualueena on vaalea joukkuevoimistelumatto.


LISENSSI

Kilpailijoilla tulee olla voimassaoleva lisenssi. Kilpailijoita ei vakuuteta järjestäjän toimesta.


OSALLISTUMISMAKSU

Cailap Cupin ja Cailap KilpaCupin osallistumismaksu 140 € per joukkue ja Cailap Stara -tapahtuman osallistumismaksu 100 € per joukkue laskutetaan joukkueilta. Stara -tapahtuman osallistumismaksu kattaa mitalin.

 

TUOMARIVELVOITE

Cailap Cupiin osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa ao. tuomarivelvoitteen osoittama määrä joukkueidensa kilpailusarjan mukaan riittävän tuomariluokan omaavia tuomareita

Kilpailuihin ilmoittautuvat seurat vastaavat omien tuomareidensa matkakuluista ja päivärahoista. Tuomarisakko on 250 € per puuttuva tuomari. Tuomarit tulee olla ilmoitettuna Lahjan Tyttöjen nettisivujen kautta 30.9. mennessä.


Cailap Stara-tapahtuman arvivelvoite:

Seurat, joilla on kilpaileva asemajoukkue sitoutuvat nimeämään yhden arvin.

Arvi ilmoitetaan Lahjan Tyttöjen nettisivujen kautta 30.9. mennessä.


AVAJAISET

Lauantai:

Kilpailujen avajaiset ja joukkueiden esittely alkavat klo 12.00, joiden jälkeen kilpailut käynnistyvät välittömästi. Osallistujat esitellään seuroittain aakkosjärjestyksessä. Seuran sisällä joukkueet esitellään ikäjärjestyksessä nuorimmasta vanhimpaan. Esittely suoritetaan ns. ohimarssina eli osallistujat esitellään heidän marssiessaan katsomosta katsottuna vasemmasta takakulmasta matolle, ja voimistelijat poistuvat pysähtymättä kilpailualueelta katsomosta katsottuna oikeaan etukulmaan. Asuna on kilpailupuku ja mukana väline. Järjestäytyminen tapahtuu klo 11.45 kilpailualueen verhojen takana. Kolmen ensimmäisenä kilpailevan joukkueen on ilmoitettava kisakansliaan halukkuutensa osallistua esittelyyn.

Sunnuntai:

Kilpailujen avajaiset ja joukkueiden esittely alkavat klo 10.15, joiden jälkeen kilpailut käynnistyvät välittömästi. Osallistujat esitellään seuroittain aakkosjärjestyksessä. Seuran sisällä joukkueet esitellään ikäjärjestyksessä nuorimmasta vanhimpaan. Esittely suoritetaan ns. ohimarssina eli osallistujat esitellään heidän marssiessaan katsomosta katsottuna vasemmasta takakulmasta matolle, ja voimistelijat poistuvat pysähtymättä kilpailualueelta katsomosta katsottuna oikeaan etukulmaan. Asuna on kilpailupuku ja mukana väline. Järjestäytyminen tapahtuu klo 10.00 kilpailualueen verhojen takana. Kolmen ensimmäisenä kilpailevan joukkueen on ilmoitettava kisakansliaan halukkuutensa osallistua esittelyyn.


Marssijärjestykset

 

HARJOITUSTILAT JA PUKUHUONEET

Jokaisella joukkueella on mahdollisuus käyttää lämmittely- ja valmistautumistilaa ennen omaa suoritustaan. Tilat sijaitsevat kilpailijakatsomon vieressä. Lämmittelytila on varattu kahdelle joukkueelle ja valmistautuminen sisääntuloon yhdelle joukkueelle. Toivomme kaikilta pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta.

 

Pukuhuoneet sijaitsevat urheiluhallin alakerrassa. Pukuhuoneissa ei ole järjestetty vartiointia, eikä järjestävä seura vastaa kadonneista tavaroista.

 

Hallin yläkerta on yhtenäistä tilaa, joten siellä ei valitettavasti ole mahdollisuutta kuunnella omia kilpailumusiikkeja. Alakerran pukuhuoneissa voi kuunnella musiikkia omalla soittimella.

 

MUSIIKKI

Kilpailumusiikit tulee lähettää mp3-muodossa viimeistään 18.10. osoitteeseen cailapcupmusiikit@lahjantytot.fi.

 

PALKINTOJENJAKO JA PALAUTTEET

8-10-vuotiaat siirtyvät heti suorituksen jälkeen palkintojenjakoon valokuvauspisteeseen. Kaikki joukkueet palkitaan mitalein.

Cailap Stara -osallistujat menevät suorituksen jälkeen turvatyynyjen luo, mistä heidät ohjataan palkintojenjakoon valokuvauspisteeseen, Stara-hahmon luokse.


Muiden sarjojen palkintojenjako tapahtuu kilpailujen päätyttyä nuorimmista vanhimpiin. Valmentajia pyydetään ohjaamaan joukkueensa palkintojenjakoon heti kilpailun päätyttyä. Poikkeuksena 14-16-vuotiaiden SM-sarja, joka palkitaan sarjan päätyttyä.

 

Joukkueet tulevat palkintojenjakoon kilpailualueen vasemmasta takakulmasta. Palkittavat järjestäytyvät verhojen taakse järjestykseen pronssi, kulta ja hopea sarjoittain. Mitalit jaetaan valmentajille, koreografeille ja voimistelijoille.

 

Kirjalliset palautteet ja kategoriat sekä kilpailujen tulokset jaetaan seuroittain palkintojenjaon päätyttyä sihteeristöltä. 


KÄYTTÄYTYMINEN JA SIISTEYS

Kilpailijoille on varattu oma katsomo, johon pääsee kisarannekkeella. Muihin katsomotiloihin tulee ostaa pääsylippu. Kisaranneke on varattu voimistelijoille, valmentajille ja koreografeille.


RUOKAILU

Ruokailu on avoinna lauantaina klo 11-14 ja sunnuntaina klo 10-13.

Ruokailu järjestetään lauantaina Turun ammattikorkeakoululla (Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku) ja sunnuntaina Kupittaan urheiluhallissa juoksuputkessa.


VALOKUVAUSPISTE

Tapahtumapaikalla on myös kuvauspiste osallistujien vapaassa käytössä.

 

ENSIAPU

Kilpailupaikalla, kisakanslian vieressä, on ensiapupiste. Ensiapupisteessä hoidetaan vain akuutteja tapaturmavammoja. Pyydämme joukkueita varaamaan itse mukaan kylmäpusseja ja laastareita.


YHTEYDENOTOT

Yleiset kilpailuihin liittyvät asiat

Aija Laihinen

aija.laihinen@lahjantytot.fi

044 2379 108


Tuomariasiat

Riia Otava

riia.otava@lahjantytot.fi


Ruokailu

Jaana Helle

jaana.helle@lahjantytot.fi