Kisapalvelu

Elise Cup


KILPAILUN AIKATAULUT JA SUORITUSJÄRJESTYKSET OVAT NÄHTÄVISSÄ ELISEN NETTISIVUILLA: https://www.elise.fi/tapahtuma...KILPAILUKUTSU Elise Cup 2017

 

RYTMINEN VOIMISTELU                           

Voimistelu- ja urheiluseura Elise kutsuu Teidät Elise Cup kilpailuun Töölön Kisahalliin, Helsinkiin.

Aika: 28.-29.10.2017

Paikka: Töölön kisahalli, Paavo Nurmenkuja 1, Helsinki

Kilpailulajit: Joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu   Varsinaisten kilpailusarjojen lisäksi järjestetään Stara   

 

RYTMISEN VOIMISTELUN KILPAILUSARJAT

Ikäkausikilpailut

Yksilöt 9-vuotiaat 2-ottelu (naru + 1 vapaavalintainen väline)

Yksilöt 10-vuotiaat 2-ottelu (naru + 1 vapaavalintainen väline)

Yksilöt 11-vuotiaat 2-ottelu (vanne + 1 vapaavalintainen väline)

Yksilöt 12-vuotiaat 3-ottelu (vanne, pallo + 1 vapaavalintainen väline)

Yksilöt 13-vuotiaat 3-ottelu (vanne, keilat + 1 vapaavalintainen väline)

Yksilöt Nuoret 4-ottelu

Yksilöt Naiset 4-ottelu Joukkue Pre-nuoret

Joukkue Naiset    

Välinekilpailu

Yksilöt 10-11v sarjat:1-ottelu ja 2-ottelu

Yksilöt 12-13v sarjat:1-ottelu ja 2-ottelu

Yksilöt 14-15v sarjat:1-ottelu ja 2-ottelu

Yksilöt yli 16v sarjat:1-ottelu ja 2-ottelu 

Duot / triot

Lapset   2007 – 2009 syntyneet

Prenuoret   2004 – 2007 syntyneet

Nuoret & Naiset  2004 ja aiemmin syntyneet sekä vuonna 2005 syntyneet (Kilpailuohjeiden  mukaisesti FIG/UEG ikäsarjat, kuitenkin siten, että voimistelijat saavat olla yhtä vuotta liian nuoria)

Mikäli osallistujamäärä on odotettua suurempi eikä kilpailua ole mahdollista viedä läpi viikonlopun aikana, pidättää kilpailun järjestäjä itsellään oikeuden vähentää voimistelijakohtaisten ohjelmien määrää. Tällöin ohjelmien vähentämisestä tiedotetaan teille viikon sisällä ilmoittautumisajan päätyttyä. 

SÄÄNNÖT

Rytmisen voimistelun kilpailussa noudatetaan Suomen Voimisteluliiton kilpailuohjeita, jotka löytyvät osoitteesta http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminenvoimistelu/Kilpailu/Materiaalit.   Joukkuevoimistelun sarjoista on erillinen kilpailukutsu alla.

ILMOITTAUTUMINEN JA ILMOITTAUTUMISMAKSUT 

Ilmoittautuminen Kisapalvelussa alkaa 25.9.2017. ja päättyy 7.10.2017 (huom. myös tuomarien ilmoittautuminen päättyy  7.10.2017). Kisapalveluun liittyvissä kysymyksissä auttaa seura.tuki(at)menacon.fi  

Ilmoittautumismaksut

Rytminen voimistelu

/ Yksilöt: 30€ / voimistelija                                 

/ Duot,Triot 40€/ryhmä

Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta ilmoittautumisten jälkeen. Osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

TUOMARIT

Rytminen voimistelu Jokaisen seuran tulee ilmoittaa tuomareita Voimisteluliiton tuomarisäännön mukaisesti. Tuomarit tulee ilmoittaa 07.10.2017 mennessä osoitteeseen miia.green(at)elise.fi. Tuomareita tulee ilmoittaa Voimisteluliiton tuomarisäännön mukaisesti: http://voimistelu.fi/fi/Kilpavoimistelu/Rytminenvoimistelu/Kilpailu/S%C3%A4%C3%A4nn%C3% B6t Tuomari-ilmoittautumiset tehdään liiton sivuilta löytyvällä lomakkeella https://www.voimistelu.fi/fi/V...

MUSIIKKI RV

Omien ohjelmien musiikit tulee toimittaa järjestäjille viim. 1,5h ennen oman ryhmän alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella joukkueella / voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi joukkue / voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja osallistujat ovat itse vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme osallistujia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.   

LISENSSIT

Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Ilman voimassaolevaa lisenssiä ei voi kilpailla. Vakuutuksettoman lisenssin omaavien tulee varmistua siitä, että kilpailijalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa ko. kilpailutoiminnan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta. Tiedustelut: ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi tai 040-7333903

AIKATAULU

Aikataulu julkaistaan Voimistelu- ja urheiluseura Elisen nettisivulla www.elise.fi

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset ja yli 14v./10€, Lapset 4-14v. /5€ alle 4v. ilmaiseksi


Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry


KILPAILUKUTSU – Elise Cup 2017 – JOUKKUEVOIMISTELU JA STARA

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry kutsuu teidät joukkuevoimistelun Elise Cup kilpailuun Helsinkiin ja Elise Staraan. Aika: 28-29.10.2017 Paikka: Töölön Kisahalli, Paavo Nurmenkuja 1, Helsinki. Kilpailun järjestää Voimistelu- ja urheiluseura Elise.

KILPAILUSARJAT
Lauantaina 28.10.2017: Rytmisen voimistelun ikäkausikilpailut, Duo ja trio-kilpailut

Sunnuntaina 29.10.2017: Joukkuevoimistelun 8-10, 10-12, 12-14kilpa, 12-14SM, 10-12 pilotti vapaa valmisohjelma, ja vapaasarja 12-14SM, rytmisen voimistelun välinekilpailut ja Stara

SÄÄNNÖT

Voimisteluliiton voimassa olevat säännöt: https://www.voimistelu.fi/fi/L...

JOUKKUEVOIMISTELUN SARJOIHIN 10-12-VUOTIAAT JA 12-14 KILPA OTETAAN MUKAAN 12 ENSIMMÄISENÄ ILMOITTAUTUNUTTA JOUKKUETTA. Ilmoittautumista tehdessä kaikilla kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva Suomen Voimisteluliiton kilpailulisenssi sekä vakuutus. Kilpailun järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia. Ilmoittautuminen Kisapalvelussa alkaa 25.9.2017. ja päättyy 7.10.2017 (huom. myös tuomarien ilmoittautuminen päättyy  7.10.2017). Kisapalveluun liittyvissä kysymyksissä auttaa seura.tuki(at)menacon.fi  

Elise Staralle voi osallistua sekä yksilö- että joukkueohjelmilla. Yksilöohjelmia suoritettaessa toivotaan samaa ohjelmaa suorittavien voimistelijoiden tekevän ohjelmia pareittain tai useamman voimistelijan ryhmässä. Järjestävä seura pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujien määrää, mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin käytettävissä olevalle salivuorolle voidaan sijoittaa.

OSALLISTUMISMAKSUT

Elise Cup joukkuevoimistelu 8-10v, 10-12v: 90 euroa per joukkue

12-14v: 110 euroa per joukkue

 Elise Stara 

Yksilövoimistelijat, 1 ohjelma / voimistelija  12€

Pienryhmät, 1 ohjelma / 2-4 voimistelijaa  25€

Keskikokoiset ryhmät, 1 ohjelma / 5-8 voimistelijaa 60€

Isot ryhmät, 1 ohjelma / 9-19 voimistelijaa 90€

Suurryhmät, 1 ohjelma/ 20 tai enemmän voimistelijaa 100€

Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Peruutusehdot: Noudatamme kilpailussa Voimisteluliiton peruutusehtoja. Osallistuminen tapahtumaan on oikeus peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli peruutus tehdään myö hemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapahtumanalkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. Estyneen henkilön tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta. Sairastapauksissa palautamme osallistumismaksun lääkärintodistusta vastaan.

TUOMARIVELVOITE Joukkuevoimistelu

Kilpailevia joukkueita 1-2, nimeävät vähintään yhden tuomarin 

Kilpailevia joukkueita 3-6, nimeävät vähintään kaksi tuomaria 

Kilpailevia joukkueita yli 6, nimeävät vähintään kolme tuomaria

Tuomarit ja arvit tulee ilmoittaa 7.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen riina.berg(at)elise.fi Tuomarisakko on 250 € / puuttuva tuomari. Tuomarisakko tulee maksaa, mikäli tuomareita ei ilmoiteta edellä mainitun mukaisesti.

ARVIT

Seurojen tulee ilmoittaa Elise Cupin Staraan arveja seuraavan ohjeistuksen mukaisesti: 

Joukkuevoimistelu 2 joukkuetta: vähintään 1 arvi

3 joukkuetta tai enemmän: vähintään 2 arvia

Rytminen voimistelu 1-8 osallistujaa: vähintään 1 arvi

9 tai enemmän osallistujaa: vähintään 2 arvia 

Tuomarit ja arvit tulee ilmoittaa 7.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen riina.berg(at)elise.fi. Tuomarisakko 100 € / puuttuva arvi. Tuomarisakko tulee maksaa, mikäli arveja ei ilmoiteta edellä mainitun mukaisesti.

HARJOITUSAJAT

Harjoitusaikataulu päivittyy ilmoittautumisen päätyttyä kisapalveluun. 

MUSIIKKI JV

Musiikit on toimitettava 7.10.2016 mennessä mp3. -muodossa sähköpostilla osoitteeseen musiikit(at)elise.fi. Nimeä esiintymismusiikkitiedosto seuraavasti: seura_joukkue /sarja (esim. Elise_Piruet_12-14Kilpa). Lisäksi kilpailutapahtumassa tulee olla mukana musiikki CDlevyllä, joka on selkeästi nimetty (levy ja kotelo kumpikin).

STARAN MUSIIKIT

Omien ohjelmien musiikit tulee toimittaa järjestäjille viim. 1h ennen oman ryhmän alkua. Musiikkien tulee olla CD-R - levyllä, vain yksi musiikki samalla CD-levyllä. Jokaisella joukkueella / voimistelijalla tulee olla omat levyt (useampi joukkue / voimistelija ei voi käyttää samaa levyä). Levyjen tulee olla hyväkuntoisia ja osallistujat ovat itse vastuussa levyjen kunnosta. Pyydämme osallistujia ystävällisestä tarkistamaan CD-levyjen kunnon ennen niiden tuomista järjestäjälle.  

KILPAILUALUE

Kilpailu kä ydään vaalealla joukkuevoimistelun / rytmisen voimistelun 14x14 m kokoisella matolla, johon kilpailualue 13x13m on teipein rajattu.

KILPAILUINFO

Kilpailuinfo pyritään päivittämään Elisen nettisivuille kaksi viikkoa ennen kilpailua.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja kilpailusta tarvittaessa: ilmoittautuminen.helsinki(at)elise.fi

PÄÄSYLIPUT

Aikuiset ja yli 14v./10€, Lapset 4-14v. /5€ alle 4v. ilmaiseksi

Pääsylippuja myydään tapahtumapaikalla.


Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Voimistelu- ja urheiluseura Elise ry


KILPAILUN AIKATAULUT JA SUORITUSJÄRJESTYKSET OVAT NÄHTÄVISSÄ ELISEN NETTISIVUILLA: https://www.elise.fi/tapahtuma...